Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste telecomnieuws van week 39 2015

Het laatste telecomnieuws van week 39 2015
Maandag 28 september 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

Googles feestje

Afgelopen week heeft Google uitnodigingen verstuurd naar de Amerikaanse media voor hun evenement op woensdag 29 september. Dan zullen zij hun nieuwe producten presenteren. Hieronder worden de nieuwe Nexus 5 en Nexus 6 verwacht. Google produceert deze nieuwe telefoons in samenwerking met LG en Huawei. Verschillende specificaties zijn al gelekt en we verwachten door de goede samenwerking weer twee toptoestellen. 

Specificaties Microsoft Lumia 550 gelekt

Google is niet de enige die nieuwe toestellen aan het maken is. Microsoft is namelijk al enige tijd bezig met het produceren van de Lumia 550. De smartphone krijgt volgens de geruchten een 5 inch beeldscherm, een 5-megapixel camera aan de achterkant en een 2-megapixel camera aan de voorkant. Bijzonder aan het toestel wordt de toevoeging van een irisscanner. De telefoon herkent jouw unieke oog, waardoor je zeker weet dat alleen jij het apparaat kunt ontgrendelen en toegang hebt tot je contacten, berichten en foto's. De officiële presentatie van de Lumia 550 wordt op 6 oktober in New York verwacht.

Nieuwe winkel in Zwolle

Het volgens ons leukste nieuws van afgelopen week: wij hebben er sinds dinsdag een nieuwe winkel bij! Naast een winkel in Groningen en Utrecht, kun je ons nu ook in Zwolle bezoeken. De 'offline' winkel vind je aan de Diezerstraat 12. Om dit te vieren kon je donderdag, vrijdag en zaterdag in de nieuwe winkel de iPhone 6 16GB voor € 0,- bij een Tele2-abonnement van € 30,- per maand bestellen.

Komt dat zien: iPhone 6S!

Je kon de nieuwste iPhones al bestellen op Belsimpel.nl, maar sinds zaterdagochtend kun je - als eerste winkel in Nederland - de iPhone 6S ook bekijken in onze winkels. Zowel aan de Vismarkt 5 in Groningen, de Lange Elisabethstraat 35 in Utrecht als aan de Diezerstraat 12 in Zwolle liggen de nieuwe pronkstukken van Apple te schitteren. Kom dus langs om ze te bekijken en even in de hand te nemen! Ben jij al verkocht van de 'Super' of 'Super Plus', bestel deze dan met of zonder abonnement op Belsimpel.nl!

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl