‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 39 2015

Het laatste telecomnieuws van week 39 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

Googles feestje

Afgelopen week heeft Google uitnodigingen verstuurd naar de Amerikaanse media voor hun evenement op woensdag 29 september. Dan zullen zij hun nieuwe producten presenteren. Hieronder worden de nieuwe Nexus 5 en Nexus 6 verwacht. Google produceert deze nieuwe telefoons in samenwerking met LG en Huawei. Verschillende specificaties zijn al gelekt en we verwachten door de goede samenwerking weer twee toptoestellen. 

Specificaties Microsoft Lumia 550 gelekt

Google is niet de enige die nieuwe toestellen aan het maken is. Microsoft is namelijk al enige tijd bezig met het produceren van de Lumia 550. De smartphone krijgt volgens de geruchten een 5 inch beeldscherm, een 5-megapixel camera aan de achterkant en een 2-megapixel camera aan de voorkant. Bijzonder aan het toestel wordt de toevoeging van een irisscanner. De telefoon herkent jouw unieke oog, waardoor je zeker weet dat alleen jij het apparaat kunt ontgrendelen en toegang hebt tot je contacten, berichten en foto's. De officiële presentatie van de Lumia 550 wordt op 6 oktober in New York verwacht.

Nieuwe winkel in Zwolle

Het volgens ons leukste nieuws van afgelopen week: wij hebben er sinds dinsdag een nieuwe winkel bij! Naast een winkel in Groningen en Utrecht, kun je ons nu ook in Zwolle bezoeken. De 'offline' winkel vind je aan de Diezerstraat 12. Om dit te vieren kon je donderdag, vrijdag en zaterdag in de nieuwe winkel de iPhone 6 16GB voor € 0,- bij een Tele2-abonnement van € 30,- per maand bestellen.

Komt dat zien: iPhone 6S!

Je kon de nieuwste iPhones al bestellen op Belsimpel.nl, maar sinds zaterdagochtend kun je - als eerste winkel in Nederland - de iPhone 6S ook bekijken in onze winkels. Zowel aan de Vismarkt 5 in Groningen, de Lange Elisabethstraat 35 in Utrecht als aan de Diezerstraat 12 in Zwolle liggen de nieuwe pronkstukken van Apple te schitteren. Kom dus langs om ze te bekijken en even in de hand te nemen! Ben jij al verkocht van de 'Super' of 'Super Plus', bestel deze dan met of zonder abonnement op Belsimpel.nl!