‹ Alle nieuwsberichten

Nokia E75 met dubbel toetsenbord

Nieuwe foto's opgedoken

Op internet zijn wederom nieuwe foto's opgedoken van Nokia's nieuwe smartphone, de E75. Het Zweedse blog Daily Mobile wist net als eerder beslag te leggen op uitgelekte foto's. De officiële presentatie van dit nieuwe model laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten. Naar alle waarschijnlijkheid zal de introductie plaatsvinden op het Mobile World Congres, dat vanaf 16 februari 2009 in Barcelona plaatsvindt.

Veel typende gebruikers

Met de E75 wil Nokia zich richten op gebruikers die veel moeten typen. De behuizing is bijna dubbel zo dik als die van de luxe E71, maar biedt daarom wel plaats van een tweemaal zo breed toetsenbord. Op het eerste gezicht heeft de telefoon wel wat weg van een E51 die opengeschoven kan worden. De vorm zelf doet sterk denken aan de Nokia 5730 XpressMusic.


 

De behuizing is net als bij de N79 en N85 gemaakt van kunststof, dat hier echter van een chromen rand voorzien is. Het beeldscherm heeft een afmeting van 2,4 inch en naast WLAN beschikt de telefoon ook over een 3,2 megapixelcamera met LED-flitser.

Meer nieuws over: