‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 38 2015

Het laatste telecomnieuws van week 38 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

Google stuurt uitnodigingen voor evenement  Google uitnodiging

Google heeft een uitnodigingen naar Amerikaanse media gestuurd voor een evenement op 29 september. In de uitnodiging belooft Google 'tasty new treats' en 'hands-on-tijd', waardoor we er van uit kunnen gaan dat er nieuwe toestellen worden gepresenteerd. In de uitnodiging is niet precies duidelijk gemaakt waar het evenement over gaat, dus hierover kunnen we slechts speculeren. Met de 'tasty new treats' wordt waarschijnlijk verwezen naar twee nieuwe toestellen die Google laat maken in de Nexus familie: de nieuwe Nexus 5 en Nexus 6. Google werkt hiervoor samen met LG en Huawei. Beide bedrijven maken één toestel waarbij hoog wordt ingezet wat betreft de specificaties, waarmee er waarschijnlijk twee nieuwe high-end toestellen zullen verschijnen. De toestellen zullen waarschijnlijk de namen Huawei Nexus 6P en LG Nexus 5X krijgen. 

Bron: droid-life, tweakers

Samenvatting update van iOS 9 i-OS9

Afgelopen woensdag kwam de nieuwe versie van het besturingssysteem van Apple, iOS 9, uit. Op het eerste gezicht lijkt er niet veel veranderd, maar in het gebruiksgemak zijn er toch een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo is de assistente van Apple genaamd Siri een stukje slimmer na de upgrade, waardoor ze onder andere spreektaal beter begrijpt en zoekopdrachten grondiger en uitgebreider uitvoert. Verder zijn er nieuwe en verbeterde applicaties, waaronder respectievelijk de News-app en de Notitie-app. Daarnaast ziet iOS 9 er met een verbeterde interface weer een stukje beter uit. Voor een uitgebreide vergelijking tussen iOS 9 en iOS 8, zie ons nieuwsbericht hierover. 

Standaardapps iOS in toekomst mogelijk uit te schakelen

Er is meer nieuws over iOS! Het wordt in de toekomst waarschijnlijk mogelijk om standaardapps, dus applicaties die bij aankoop op je apparaat staan, uit te schakelen. Je kunt er zelf voor kiezen om app’s die je niet gebruik, uit te schakelen zodat deze geen ruimte op je toestel innemen. En zo is er meer plek voor andere belangrijkere app’s die je niet wilt missen!

Bron: NOS

Meer nieuws over: