‹ Alle nieuwsberichten

Acht nieuwe Samsung modellen

Weinig innovatieve functies

Na de recente geruchten over een cameratelefoon met maar liefst 12 megapixel, zijn er nu weer nieuwe modellen van Samsung opgedoken op internet. Ditmaal zijn het toestellen met weinig innovatieve functies. Ook qua design bieden de modellen niets nieuws, Samsung houdt het hier bij de bekende kleuren en modellen.

MOLED-scherm en twee simkaarten

De Samsung S5050 is een slider met een 3,2 megapixel camera die voorzien is van een LED-flitser. Het 2,2 inch grote beeldscherm is voorzien van MOLED-technolgie dat zorgt voor betere kleuren bij een lager energieverbruik. Bij de standaarduitrusting horen verder een radio, Bluetooth 2.0 en een micro-SD slot. De S5050 is voorzien van EDGE en Quadband, maar UMTS ontbreekt helaas.


 

De Samsung S3310 is een candybar met een camera van slechts 2 megapixel. Ook dit model is voorzien van Bluetooth, radio en microSD slot, maar ook hier ontbreekt het aan UMTS. Wel bijzonder aan dit model is de mogelijkheid om 2 SIM-kaarten te gelijk te kunnen plaatsen. Om hier ruimte voor te bieden is de behuizing wel 16,3mm dik.


 

De E2210, E1360, E1210, E1125 en E1100 zijn instapmodellen die vrij weinig features bieden. Meer details maakt Samsung bekend op het Mobile World Congress.