‹ Alle nieuwsberichten

Profiteer nu bij Belsimpel.nl van de cashback actie van Kazam

Profiteer nu bij Belsimpel.nl van de cashback actie van Kazam

Vandaag is er een cashback actie van Kazam van start gegaan. Bij aankoop van een aantal Kazam telefoons via Belsimpel.nl krijg je nu tijdelijk geld retour. Lees snel verder voor alle info en actievoorwaarden.

Uitleg cashback actie

In de periode van 14 september 2015 t/m 3 januari 2016 kun je profiteren van de Kazam actie op de volgende smartphones:

Je kunt na de cashback na aanschaf op Belsimpel.nl claimen via de speciale actiepagina van Kazam. Op deze pagina dien je een formulier in te vullen. Ook vind je hier alle actievoorwaarden. Aanvragen kunnen t/m 31 januari november 2016 ingestuurd worden.

Unieke Kazam garantie en reparatie service

Kazam heeft voor jouw als consument een unieke garantie en reparatie service. Je kunt bijvoorbeeld 3 jaar lang gratis gebruik maken van de fabrieksgarantie. Bovendien heb je recht op één gratis schermreparatie. Hier kan je gebruik van maken wanneer het display van je telefoon binnen 12 maanden na aanschaf beschadigd is, het scherm wordt dan kosteloos gerepareerd. Een extra service van Kazam is de Rescue App & callcenter support. Wanneer je een probleem hebt met je telefoon of vragen hebt over instellingen van je telefoon, kan je contact opnemen met de klantenservice van Kazam. Je ontvangt een code van de klantenservice en deze code kan je vervolgens invullen zodat de medewerkers je op afstand kunnen helpen. De klantenservice van Kazam is te bereiken via 020-7218912.

Bekijk de scherp geprijsde Kazam smartphones op Belsimpel.nl en kies je perfecte match!

Meer nieuws over: