Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Profiteer nu bij Belsimpel.nl van de cashback actie van Kazam

Profiteer nu bij Belsimpel.nl van de cashback actie van Kazam

Vandaag is er een cashback actie van Kazam van start gegaan. Bij aankoop van een aantal Kazam telefoons via Belsimpel.nl krijg je nu tijdelijk geld retour. Lees snel verder voor alle info en actievoorwaarden.

Uitleg cashback actie

In de periode van 14 september 2015 t/m 3 januari 2016 kun je profiteren van de Kazam actie op de volgende smartphones:

Je kunt na de cashback na aanschaf op Belsimpel.nl claimen via de speciale actiepagina van Kazam. Op deze pagina dien je een formulier in te vullen. Ook vind je hier alle actievoorwaarden. Aanvragen kunnen t/m 31 januari november 2016 ingestuurd worden.

Unieke Kazam garantie en reparatie service

Kazam heeft voor jouw als consument een unieke garantie en reparatie service. Je kunt bijvoorbeeld 3 jaar lang gratis gebruik maken van de fabrieksgarantie. Bovendien heb je recht op één gratis schermreparatie. Hier kan je gebruik van maken wanneer het display van je telefoon binnen 12 maanden na aanschaf beschadigd is, het scherm wordt dan kosteloos gerepareerd. Een extra service van Kazam is de Rescue App & callcenter support. Wanneer je een probleem hebt met je telefoon of vragen hebt over instellingen van je telefoon, kan je contact opnemen met de klantenservice van Kazam. Je ontvangt een code van de klantenservice en deze code kan je vervolgens invullen zodat de medewerkers je op afstand kunnen helpen. De klantenservice van Kazam is te bereiken via 020-7218912.

Bekijk de scherp geprijsde Kazam smartphones op Belsimpel.nl en kies je perfecte match!

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.