‹ Alle nieuwsberichten

Sony presenteert Xperia Z5 en Xperia Z5 Compact

Sony presenteert Xperia Z5 en Xperia Z5 Compact

Sony heeft vanmiddag tijdens de IFA 2015 de Sony Xperia Z5 en Sony Xperia Z5 Compact gepresenteerd. Deze waterdichte telefoons moeten je de beste camera-ervaring geven!

Sony Xperia Z5

De Sony Xperia Z5 is het nieuwe vlaggenschip van Sony en het vervolg op de succesvolle Sony Xperia Z3 Plus. Met deze oogverblindende smartphone heeft Sony opnieuw een uniek toestel ontworpen met een fantastische camera, premium design, waterdichte behuizing en een zeer snelle processor. De Z5 maakt gebruik van een nieuwe 23-megapixel camera met een Exmor RS Sensor en een Sony G-lens. De nieuwe autofocus kan in 0,03 seconden scherpstellen, sneller dan je met je ogen kan knipperen! Dit betekent dat je nooit meer een mooi moment hoeft te missen. Dankzij de slimme Steady Shot-technologie blijven al je foto’s scherp, ook als je wat beweegt. Zelfs inzoomen is geen probleem met Clear Image Zoom, waarmee je tot vijf keer in kan zoomen zonder dat de kwaliteit van je foto eronder lijdt. Met deze geavanceerde functies en de bijzondere hardware waan je je in de wereld van de professionele fotografie. De camera zorgt er namelijk voor dat al je foto’s kleurrijk, levendig en van bijzonder goede kwaliteit zijn. De 5-megapixel frontcamera is optimaal voor het maken van selfies, niet van jou alleen, maar ook van een groep dankzij de groothoeklens.

Naast een unieke camera beschikt de Sony Xperia Z5 ook over andere, bijzonder goede specificaties. Zo kijk je gemakkelijk je favoriete films in Full HD-kwaliteit, dankzij het 5.2 inch scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. Ook de uitstraling van de telefoon is oogverblindend, dankzij de combinatie van glanzend metaal en matglas. In de powerbutton is een vingerafdruksensor verwerkt, waarmee je je telefoon helemaal jou eigen maakt. Je kunt hiermee gemakkelijk je telefoon vergrendelen, zodat alleen jouw vinger het toestel weer kan ontgrendelen. De combinatie van de STAMINA-modus en de grote accucapaciteit zorgt ervoor dat je extra lang kan genieten van je telefoon, tot wel meer dan twee dagen. Echt bijzonder aan de Sony Xperia Z5 is het waterdichte design, waardoor je deze smartphone overal mee naar toe kan nemen zonder bang te hoeven zijn voor een plotselinge wolkbreuk.

Sony Xperia Z5 Compact

Naast de Xperia Z5 brengt Sony ook de Sony Xperia Z5 Compact uit. Deze Z5 Compact is perfect voor iemand die opzoek is naar een high-end smartphone, maar dan met een compact design. Net zoals bij eerdere versies van de Compact-lijn, de Z3 Compact en de Z1 Compact, is het de technici van Sony gelukt om high-end specificaties te verwerken in een kleiner formaat zonder daarbij de prestaties eronder te laten lijden. Naast het scherm beschikt de Sony Xperia Z5 Compact over dezelfde specificaties als zijn grote broer, de Z5. Dit betekent dat ook de Z5 Compact geschikt is om de meest bijzondere foto’s te maken in de hoogste kwaliteit. Het scherm van de Z5 Compact is 4.6 inch groot in plaats van 5.2.

Sony Xperia Z5 Premium

Tot slot heeft Sony ook de Sony Xperia Z5 Premium gelanceerd. Dit is het grootste toestel van de Xperia Z5-familie, hij heeft namelijk een 5,5 inch scherm. Het is de eerste smartphone met een 4K-display. Dit betekent dat de resolutie maar liefst 3480x2160 pixels; dit levert super scherpe beelden op. Verder heeft het toestel dezelfde 23-megapixel camera die ook de Z5 en Z5 Compact hebben. De accu heeft een capaciteit van maar liefst 3430 mAh. De Sony Z5 Premium draait op Android 5.1, heeft een octa-core processor, 3GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen. Dankzij een IP68-certificatie is ook dit toestel waterdicht en stofbestendig. De Z5 Premium kan je bestellen in de kleuren zwart, zilver en goud.

Gratis Sony headphone cadeau

Als je nu de Sony Xperia Z5 of de Sony Xperia Z5 Compact pre-ordert, krijg je van ons een Sony MDR-10RC Hi-Res Audio Headphone t.w.v. €119 cadeau! Met deze comfortabele hoofdtelefoon luister je overal en altijd naar muziek in de beste kwaliteit. Je geniet van jouw favoriete muziek zoals het bedoeld is. Let op: op=op! Bestel de Sony Xperia Z5 of de Sony Xperia Z5 Compact nu op Belsimpel.nl!