‹ Alle nieuwsberichten

Honor 7 nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

Honor 7 nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

De Honor 7 is het nieuwe vlaggenschip van Honor en al anderhalve maand op de Chinese markt verkrijgbaar. Vanaf vandaag is het toestel bij Belsimpel.nl verkrijgbaar en kun jij hem eindelijk ook bestellen! Dit prachtige toestel zit bomvol goede specificaties: zo heeft de Honor 7 een 5.2 inch Full-HD scherm en een snelle processor.

Het vlaggenschip van Huawei's dochterbedrijf heeft een mooi 5.2-inch scherm waarop alle foto’s, video’s en spelletjes er prachtig uitzien. Het toestel heeft in tegenstelling tot zijn plastic voorganger nu een prachtige metalen achterkant, waardoor hij een chique uitstraling krijgt. De smartphone is bij Belsimpel.nl verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte en een schitterende zilveren uitvoering. Ook van binnen heeft de Honor 7 heel wat te bieden; zo heeft het toestel een bijzonder ruim werkgeheugen van 3 GB, wat betekent dat je veel applicaties tegelijk kunt draaien zonder dat de Honor 7 op snelheid inlevert. Over snelheid gesproken: het toestel draait vanuit de doos op Android versie 5.1 (Lollipop). Dit is Google’s nieuwste gebruiksvriendelijke besturingssysteem. Hiermee heb je bovendien toegang tot de Google Play Store, waar je talloze applicaties kunt vinden.

Fijne camera’s

Zoals het een vlaggenschip betaamt heeft de Honor 7 twee heerlijke camera’s. De hoofdcamera is 20 megapixels, met functies als autofocus, een dual-LED-flitser en de mogelijkheid om in Full-HD te filmen. De frontcamera is 8 megapixels en heeft ook een flitser. Donkere selfies zijn met deze telefoon dus verleden tijd! De Honor 7 heeft nog vele andere leuke functies. Zo zit er een vingerafdrukscanner in, waarmee je je toestel optimaal kunt beveiligen: ieder vingerafdruk is immers uniek. Verder beschikt de Honor 7 over dual sim. Dit houdt in dat je twee simkaarten tegelijk kunt gebruiken. Zo kun je je werk- en privésimkaart allebei gebruiken, of, wanneer je veel reist, een binnenlands en een buitenlands simkaartje. Met dual sim hoef je niet meer op pad met twee verschillende telefoons, de Honor 7 is genoeg!

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de Honor 7? Klik dan nu hier voor de beste aanbiedingen! Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver.