‹ Alle nieuwsberichten

Nu gratis een Wireless Charger Pack bij aankoop van een Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Nu gratis een Wireless Charger Pack bij aankoop van een Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Naast de waanzinnige iPhone 6 actie is er nog een erg mooie actie bij Belsimpel.nl. Ontvang nu een goudkleurige Wireless Charger Pack ter waarde van €79,- bij aankoop van een Samsung Galaxy S6 Edge Plus! 

Samsung Galaxy S6 Edge Plus 

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus is de grotere broer van de populaire Samsung Galaxy S6 Edge. Het toestel is voorzien van een 5.67 inch Super Amoled scherm met een haarscherpe resolutie, ook wel Quad HD kwaliteit genoemd. Het toestel beschikt net als zijn kleinere broertje over een Edge Scherm. Dit unieke scherm is aan de zijkanten van het toestel gebogen en geeft een waanzinnige uitstraling. Het gebogen scherm is niet alleen erg mooi, het geeft gemiste oproepen, berichtjes, de tijd en andere notificaties in één oogopslag weer. Je kunt het scherm helemaal naar je eigen voorkeur instellen. De Galaxy S6 Edge Plus is een krachtig en snel toestel die jou perfect ondersteunt voor multitasken. 

Wireless Charger Pack Actie

Koop en pre-regristeer de Samsung Galaxy S6 Edge Plus tussen 13 augustus 2015 en 3 september 2015 en ontvang een goudkleurige Wireless Charger Pack ter waarde van €79,-! Deze geweldige actie wil je natuurlijk niet missen. Het stijlvolle Wireless Charger Pack is ontzettend handig en compact. Je kunt hem overal mee naar toe nemen en zo blijf je overal voorzien van een volle batterij! 

Om deel te kunnen nemen aan deze actie is het verplicht om te pre-registreren. Je krijgt bij je pre-registratie namelijk een promotiecode. Het pre-registreren kan t/m 3 september 2015 via www.samsung.com/nl/galaxys6/preregistratie. Vanaf 4 september 2015 t/m 18 oktober 2015 kan je je gegevens, factuur en promotiecode invullen via www.samsung.com/promoties

Wireless charger pack samsung

Meer nieuws over: