Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe kleuren voor Nokia E71

Nu ook met kleur in plaats van metaal

De populaire Nokia E71 is binnenkort ook in het rood en zwart verkrijgbaar. Tot nog toe was de telefoon alleen in twee metaalkleuren verkrijgbaar. De goedkopere Nokia E63 was al wel in rood en blauw verkrijgbaar, maar hier bestaat de behuizing uit goedkoper kunststof in plaats van de degelijke metalen behuizing van de E71.

Leuk voor Valentijnsdag

De nieuwe kleuren zijn nog niet beschikbaar in de Online-Shop van Nokia, waar de telefoon alleen in Grey Steel en White Steel verkrijgbaar is. De metaalkleuren zullen voor de zakelijke gebruiker waarschijnlijk de eerste keuze blijven, maar de rode variant is wellicht een leuke tip voor Valentijnsdag.


De Nokia E71 volgt de E61i op, en blinkt uit door de eenvoudige synchronistatie met een Exchange-server. Naast WLAN en Bluetooth 2.0 beschikt de E71 ook over HSDPA, waarmee dataoverdacht tot 3,6Mbs mogelijk is.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Black

Apple iPhone SE 32GB Black

 
Sony Xperia XZ2 Compact Green

Sony Xperia XZ2 Compact Green

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.