‹ Alle nieuwsberichten

Op bezoek bij de LG G4: iedereen is welkom

Op bezoek bij de LG G4: iedereen is welkom

In de loop van 2015 heeft LG verschillende varianten van de G4 uitgebracht. De LG G4 is tot nu toe uitgebracht in vier varianten (G4, G4s, G4c en G4 Stylus). Met deze veelzijdigheid aan keuze is er voor iedereen een match te vinden!

Toen LG in 2014 de LG G3 uitbracht was iedereen onder de indruk van de uitstekende kwaliteit van deze smartphone. De verkoop van LG steeg in dat jaar met 25% en dat was, volgens bronnen, vooral te danken aan de G3. Deze G3 is uitgekomen in twee varianten, de G3 en de G3 s. De G3 s was uitgebracht als kleinere versie, met een 5 inch-scherm in plaats van de 5.5 inch van de G3. Met deze verdeling reageerde LG al op de vraag naar een groter aanbod, waar andere smartphone-giganten als iPhone en Samsung ook veel mee bezig waren. Met de G4 breidt LG deze verdeling nog verder uit, door al vier versies uitgebracht te hebben, met een vijfde onderweg. We gaan op bezoek bij deze LG G4 familie, om te bekijken wat het ons allemaal te bieden heeft.

Als eerst bekijken we de LG G4; het hoofd van de familie. Deze telefoon zet de toon van de rest van de familie met een verbluffend design en uiterlijk, wat ook terug komt in de rest van de familie. Deze smartphone ligt lekker in de hand, dankzij een curved design, waarbij knoppen op de achterkant van het toestel zitten in plaats van aan de zijkant. Deze nieuwe bediening zorgt voor een controle die vanzelf lijkt te gaan, omdat de knoppen makkelijk te bereiken en te bedienen zijn bij het vasthouden van het toestel. Onder de motorkap vinden we een krachtige hexa-core processor, die ervoor zorgt dat het mooie 5.5-inch Quad-HD scherm volledig tot zijn recht komt met vloeiende overgangen, ook bij de zwaardere taken. Als fotoliefhebber ben je helemaal thuis bij de G4, met de 16-megapixel camera en de veelzijdigheid aan opties waan je je in de wereld van de professionele fotografie. Onder andere dankzij de optische beeldstabilisatie, de laser auto-focus en de aanpasbare sluitertijd maak je in een mum van tijd de beste foto’s, die je meteen kunt delen met al je vrienden en familie. Ook nieuw met de G4 is de keuze om een leren achterkant te nemen, in verschillende kleuren. Deze leren achterkant ligt bijzonder lekker in de hand, en geeft het toestel een nog luxere uitstraling.

Mocht 5.5 inch te groot zijn, dan kun je kiezen uit de LG G4c en de LG G4 S. Terwijl de high-end toestellen steeds groter worden, blijft de vraag naar een kleinere smartphone onverminderd groot. Deze wens wordt beantwoord door LG met de kleinste van de familie, de G4c. Deze uitvoering is meteen het budget vriendelijkst en doet qua specificaties bijna niet onder aan de rest van de familie. Het scherm is een 5 inch-HD scherm, wat dus een stuk kleiner is als de G4. Dankzij de 1,2 GHz quad core processor en het Android besturingssysteem beschikt ook deze smartphone over een bereik aan mogelijkheden waarvan je hoofd gaat duizelen. Zit je tussen de G4 S en de G4 in? Dan is de G4c jou toestel. Deze smartphone heeft een scherm van 5.2 inch en biedt daarmee het beste van de twee werelden.

Mocht 5.5 inch nog niet genoeg zijn, dan is er de LG G4 Stylus. Deze betaalbare variant van de G4 beschikt over een groot 5.7-inch scherm, en een bijgevoegde stylus-pen. Met dit aanraakpennetje is het gebruiken van dit grootte scherm erg gemakkelijk, terwijl het pennetje makkelijk weggestopt kan worden in de behuizing van te telefoon, zodat je hem nooit kwijtraakt en altijd bij de hand hebt.

Al deze LG toestellen zijn te vinden op Belsimpel.nl, in verschillende kleuren. Bekijk ze allemaal even, en kies jou match uit! Hier vind je de beste aanbiedingen met een LG telefoon.

Meer nieuws over: