‹ Alle nieuwsberichten

Samsung presenteert Galaxy S6 Edge Plus en Galaxy Note 5

Samsung presenteert Galaxy S6 Edge Plus en Galaxy Note 5

Samsung heeft gister de Samsung Galaxy S6 Edge Plus en de Samsung Galaxy Note 5 gepresenteerd. Vele geruchten en speculaties zijn aan beide toestellen vooraf gegaan. Wat kunnen we nu écht verwachten van de Galaxy S6 Edge Plus en de Galaxy Note 5? 

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

De Galaxy S6 Edge Plus is de grotere variant van de Samsung Galaxy S6 Edge. Het toestel is iets groter uitgevoerd en heeft een schermgrootte van 5,7 inch. Het toestel heeft net als de Galaxy S6 Edge een bijzonder design. Het scherm  is aan beide kanten van het toestel gebogen en de achterkant is voorzien van glas. Kleuren komen tot leven dankzij het AMOLED scherm met een scherpe resolutie van 2560x1440 pixels. Net als bij de S6 Edge is ook de Galaxy S6 Edge+ voorzien van twee scherpe camera's. Aan de achterkant zit een 16-megapixel camera met optische beeldstabilisatie. De voorkant is uitgerust met een 5-megapixel camera voor de leukste selfies. Uit de doos draait het toestel op Android 5.1.1 Lollipop en beschikt hij over een snelle Exynos 7 processor van Samsung. Het toestel is verkrijgbaar met 32GB en 64GB opslagcapaciteit.

Samsung Galaxy Note 5

De Galaxy Note 5 lijkt qua uiterlijk veel op de Samsung Galaxy S6. Het toestel heeft een glazen achterkant en een 5,7 inch AMOLED scherm. Het grote verschil is de Stylus Pen die bij de Galaxy Note 5 wordt bijgeleverd. Verder is ook de Note 5 voorzien van twee scherpe camera's voor de mooiste foto's: 16-megapixel achter en 5-megapixel aan de voorkant van het toestel. De smartphone is uitermate geschikt voor multitasking. Ten eerste is het voorzien van een snelle Exynos 7 chipset van Samsung zelf. Deze krachtige processor zorgt ervoor dat de telefoon zijn taken snel zal uitvoeren. In combinatie met het 4GB werkgeheugen en Android 5.1.1 Lollipop zullen taken naast elkaar worden uitgevoerd en lopen ze vloeiend in elkaar over. De Samsung Galaxy Note 5 heeft een accucapaciteit van 3000 mAh, iets groter dan de Galaxy S6 Edge Plus. Het is nog niet zeker of de Galaxy Note 5 beschikbaar komt in Nederland.

Gratis Wireless Charger Pack bij aankoop van Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Je kan de Samsung Galaxy S6 Edge Plus nu pre-orderen op Belsimpel.nl in de kleuren zwart en goud. Je ontvangt tijdelijk een goudkleurige Wireless Charger Pack ter waarde van €79,- cadeau. Pre-registratie kan van 13 augustus 2015 t/m 3 september 2015 via www.samsung.com/nl/galaxys6/preregistratie. Voor deelname aan deze actie is een pre-registratie verplicht want je krijgt een promotiecode. Je gegevens, factuur en promotiecode kan je vanaf 4 september 2015 t/m 18 oktober 2015 invullen via www.samsung.com/promoties.