Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Gerucht: Force Touch in iPhone 6S en 6S Plus wordt gebruikt voor snelkoppelingen

Gerucht: Force Touch in iPhone 6S en 6S Plus wordt gebruikt voor snelkoppelingen
Woensdag 12 augustus 2015

Hoogstwaarschijnlijk gaan de iPhone 6S en de 6S Plus beschikken over Force Touch. Nu gaan er ook geruchten over het gebruik hiervan: Force Touch zal dienen als snelkoppeling. 

Force Touch moet het gebruik van applicaties vergemakkelijken. Dit betekent bijvoorbeeld dat je in ondersteunde apps handelingen over kunt slaan. Een voorbeeld is dat je bij Apple Kaarten, door hard te drukken op een plaats, direct de navigatie opstart naar de betreffende plek. In de Apple Music-app zal Force Touch een klein menu openen waarbij je onder andere kunt kiezen om het desbetreffende nummer in een playlist te zetten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die Force Touch kan bieden. Dit zal voor het eerst zijn dat een iPhone Force Touch krijgt. Andere Apple-producten, zoals de Apple Watch, hebben deze functie al. Voor oudere modellen zal de functie niet beschikbaar komen, want er is een drukgevoelig touchscreen voor nodig.

Release iPhone 6S en 6S Plus

Er zal volgens geruchten in de week van 7 september, hoogstwaarschijnlijk op woensdag 9 september, een Apple evenement plaatsvinden. De kans is aanzienlijk dat op dit evenement de iPhone 6S en 6S Plus officieel aangekondigd gaan worden door Apple. Deze voorspelling komt van John Paczkowski, die de datum van het evenement vorig jaar ook al correct had. Je kan de site van Belsimpel.nl in de gaten houden om de laatste geruchten en nieuwtjes over de iPhone 6S te volgen.

Bron: 9to5mac via TweakersBuzzfeed.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl