‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel.nl: Win een Kazam Tornado 348!

Nu bij Belsimpel.nl: Win een Kazam Tornado 348!

Het nieuwe smartphonemerk Kazam en Belsimpel.nl hebben de handen ineengeslagen en komen met een fantastische actie. Wij zijn op zoek naar enthousiaste telefoontesters die een uitgebreide review willen schrijven over de Tornado 348. Na afloop mag u het toestel houden!

Belsimpel.nl is op zoek naar drie telefoontesters die een uitgebreide review willen schrijven over de nieuwe Kazam Tornado 348. De review moet minstens 300 woorden omvatten en in gaan op de verschillende aspecten van een smartphone. Hoe bevalt de camera? Gaat de accu lang mee? Hoe bevalt het design? Naar dit soort dingen zijn wij op zoek! Na het schrijven van de review mag u het toestel houden. Om mee te doen aan deze actie kunt u reageren op het Facebook bericht van Belsimpel.nl. Leg hier in enkele zinnen uit waarom wij ú moeten kiezen als reviewer en deel daarnaast het bericht op uw tijdlijn. De drie winnaars worden bekend gemaakt op 7 augustus.

Kazam Tornado 348

De Kazam Tornado 348 valt meteen op door zijn onvoorstelbaar dunne ontwerp. De smartphone is slechts 5.15 mm dik en hierdoor ook buitengewoon stijlvol. Ondanks de dunne vorm heeft de Tornado 348 toch goede hardware aan boord. In het toestel zit onder andere een octa-core processor en een 8-megapixel camera. De Tornado 348 heeft een fraai Super Amoled-scherm van 4.8 inch. Deze grootte is daarnaast ideaal: het scherm is groot, maar desondanks wel met één hand te bedienen. Door de HD-resolutie van 1280x720 pixels zijn alle beelden ook haarscherp. Bovendien krijgt u bij Kazam-toestellen nog een groot voordeel: in het eerste jaar is één schermreparatie gratis! Ook krijgt u drie jaar garantie op uw smartphone, terwijl dit bij andere toestellen vaak twee jaar is.

Bent u enthousiast geworden over deze actie en het toestel? Ga dan gelijk naar de Facebook pagina van Belsimpel.nl en reageer in een aantal zinnen waarom we u moeten kiezen! Deel daarnaast de post op uw tijdlijn.

kazam tornado 348