‹ Alle nieuwsberichten

Motorola presenteert: Moto G 3rd Generation!

Motorola presenteert: Moto G 3rd Generation!

Motorola heeft op 28 juli 2015 de derde generatie van de Motorola Moto G gepresenteerd. Dit toestel volgt de succesvolle eerste en tweede generaties op, welke geroemd werden om hun prijs-kwaliteitverhouding. Motorola is er opnieuw in geslaagd om van de Moto G een waanzinnig toestel te maken met een aantrekkelijk prijskaartje en met als uitblinkende feature een water- en stofdichte behuizing!

Met een schermgrootte van 5.0 inch is het display van de Motorola Moto G (3rd Gen) gelijk aan die van de tweede Moto G. Dankzij de HD-resolutie kunt u genieten van scherpe beelden die écht tot leven komen. Op het gebied van de camera is de derde generatie Moto G flink vooruitgegaan: er is een 13-megapixel hoofdcamera aanwezig en selfies worden gemaakt met de frontcamera van 5 megapixels. Mooie foto's maken met deze smartphone is dus meer regel dan uitzondering, wat ervoor zorgt dat uw foto-album zeker een kijkje waard is. Als aandrijving is er in de Moto G (3rd Gen) een snelle Snapdragon 410-processor aanwezig waarmee applicaties vloeiend werken. Verder bent u aangesloten op het 4G-internet, zodat u gebruik kunt maken van de meest snelle internet verbindingen en bovendien altijd en overal online kunt zijn.

Android Lollipop

Motorola heeft vele liefhebbers geworven met haar Moto-serie smartphones. Motorola heeft nauwelijks iets veranderd aan het besturingssysteem Android, zodat deze veel lijkt op Stock Android. Dit houdt in dat deze werkt zoals Google hem bedoeld heeft, waardoor deze soepel en vlot werkt. Dit is één van de dingen die de Motorola-toestellen zo aantrekkelijk maakt, dus het is niet zo gek dat dit ook bij de Moto G (3rd Gen) het geval is. Android 5.1 is redelijk gelijk aan de pure variant en ziet er modern en overzichtelijk uit. De Motorola Moto G (3rd Gen) past qua uiterlijk perfect bij andere Moto-toestellen; het design met de licht gebolde achterkant maakt de serie tot één geheel. Bovendien zorgt deze bolling ervoor dat u een goede grip op het toestel heeft en dat hij goed in uw hand ligt. Met Motorola Shells kan het uiterlijk van het telefoontje eenvoudig veranderd worden. Zo krijgt het toestel bijvoorbeeld een vrolijke look door een gekleurde shell te gebruiken! Een grote verandering ten opzichte van de eerdere Moto G's is dat de behuizing van de derde generatie water- en stofdicht is. Het toestel krijgt een IP67-certificering mee, wat aangeeft dat het toestel maximaal 30 minuten tot een diepte van 1 meter onder water kan. En dat is erg fijn, want dan kunt u zorgeloos bellen of navigeren als het regent. 

Als één van de eersten de Motorola Moto G (3rd Gen) in huis hebben? Bestel de telefoon als los toestel of in combinatie met een abonnement via Belsimpel.nl. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit! Bekijk ook gelijk de officiële Motorola accessoires die geschikt zijn voor de Moto G (3rd Gen).

Meer nieuws over: