‹ Alle nieuwsberichten

Actie: Gratis €50, - aan Gameloft-credits bij aankoop van de Honor 4X!

Actie: Gratis €50, - aan Gameloft-credits bij aankoop van de Honor 4X!

Profiteer nu van deze geweldige actie! Tot en met 30 augustus krijgt u bij aankoop van een Honor 4X tijdelijk voor €50, - aan game credits van Gameloft!

De Honor 4X is een toestel van het bedrijf Honor, dat bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De 4X is dan ook een telefoon die beschikt over uitstekende specificaties voor een zachte prijs. Het toestel draait op het Android 4.4 KitKat besturingssysteem, waarmee u al uw favoriete applicaties en games gemakkelijk kunt downloaden uit de Google Play Store. Het toestel is voorzien van twee uitstekende camera’s, waarmee u de mooiste plaatjes kan schieten. Achterop zit een camera van 13 megapixel en voorop een camera van 5 megapixel. Een andere unieke feature van de Honor 4X is zijn dual-sim ondersteuning. Dit houdt in dat u niet één, maar twee sim kaarten in uw toestel kan plaatsen. Dit kan een uitkomst zijn als u gebruik maakt van zowel een particuliere als een zakelijke simkaart of van een binnenlands én een buitenlands abonnement. 

Perfect voor games

De Honor 4X is met zijn technische specificaties perfect om games mee te spelen. Zo kunt u de credits van Gameloft dus optimaal gebruiken! Zijn snelheid heeft de Honor 4X te danken aan de octa-core processor waar deze telefoon op draait. In deze processor werken maar liefst acht kernen samen om uw game-ervaring tot het hoogste niveau te brengen. Hiermee kunt u op de Honor 4X honderd procent genieten van de uitstekende (vaak gratis) games die Gameloft aanbiedt.

Actie

Bij aankoop van de Honor 4X krijgt u voor €50, - aan Gameloft credits. Dit bedrag krijgt u dus niet contant, maar in de vorm van credits waarmee u exclusieve content kunt vrijspelen. Deze credits kunt u gebruiken voor alle games van Gameloft, waaronder het razend populaire, gratis spel Asphalt 8: Airborne. In dit unieke racespel rijdt u door de straten van Tokio of New York, de Alpen of de woestijn. Kies uw droomauto uit en race tegen vrienden, familie of andere spelers. In de Gameloft app die van te voren is geïnstalleerd op uw Honor 4X kiest u de game waarvoor u een credit wilt gebruiken. U krijgt een kraskaart waar een prijs op zit, bijvoorbeeld een bedrag aan ingame credits of een exclusieve auto in het spel Asphalt 8: Airborne. U kunt de credits gebruiken voor alle games van Gameloft, waaronder de spellen Brothers in Arms 3, Pastry Paradise, Modern Combat 5: Blackout, Gangstar Vegas, Dragon Mania Legends, en Littlest Pet Shop!

De Honor 4X is bij Belsimpel.nl beschikbaar in de kleuren goud, wit en zwart. Koop het toestel nu los of met abonnement. Maak uw keuze en begin met spelen op de Honor 4X!  Maar wacht niet te lang met uw aanschaf, 30 augustus verloopt de actie.