‹ Alle nieuwsberichten

Op avontuur met de GoPro Hero 4!

Op avontuur met de GoPro Hero 4!

Voor de avontuurlijke Belsimpel klant: Vanaf nu zijn de GoPro Hero 4 Black en de GoPro Hero 4 Silver verkrijgbaar bij Belsimpel.nl! Met deze actiecamera filmt u al uw avonturen in de hoogste kwaliteit!

Over GoPro

Het merk GoPro staat bij velen bekend als dé pionier op het gebied van actiecamera’s. Deze camera’s zijn vaak speciaal gemaakt voor het vastleggen van de extreemste actiesporten, vanuit het oogpunt van degene die het avontuur beleeft. Deze video’s worden in de hoogste kwaliteit vastgelegd, en de eigenaar hoeft niet bang te zijn voor het kapotmaken van de GoPro, want ze zijn praktisch overal tegen bestand. Het bedrijf ontwikkelt zelf speciale ‘mounts’, zodat de GoPro bevestigd kan worden op de plekken die het meeste avontuur beleven, zoals bovenop de helm bij het snowboarden of vooraan de surfplank bij het surfen. Alle GoPro-camera’s beschikken over een uiterst handig formaat, zodat u tijdens de actie niet afgeleid of gehinderd wordt door het apparaatje.

De uitzonderlijke expertise van GoPro is te danken aan de achtergrond van het bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2002 door Nick Woodman, die zelf op een surfvakantie in Australië met het idee kwam om hoge-kwaliteit actiefoto’s te laten maken van zijn surf-tricks. Dit lukte helaas niet, omdat amateurfotografen niet dichtbij genoeg konden komen of niet aan een goede uitrusting konden komen om deze foto’s te kunnen maken. Zijn wens voor een camera die midden in de actie foto’s van professionele kwaliteit kon maken, leidde tot de naam GoPro en zo was het bedrijf geboren. Sindsdien heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt en het apparaatje is nu niet meer weg te denken van de snowboard, de surfplank, het parachutepak, het duikerspak en nog veel meer! Het woord GoPro is een begrip geworden voor de durfal en zeker in de vakantiemaanden duiken overal filmpjes op van sporters die hun beste tricks vastleggen.

GoPro Hero 4

Bij Belsimpel.nl kunt u vanaf nu kiezen uit twee producten van GoPro, de GoPro Hero 4 Black en de GoPro Hero 4 Silver. Deze beide camera’s beschikken over volledige bescherming in de extreemste omstandigheden, van metersdiepe sneeuw tot honderden meters hoog in de lucht, van de diepste oceanen tot de modderigste rallycrossbanen. Dankzij de GoPro app deelt u de filmpjes snel en gemakkelijk met al uw vrienden en familie, en past u de filmpjes met een handomdraai aan naar uw wens. Met de Hero 4 Silver heeft u een actiecamera waarmee u gemakkelijk de mooiste plaatjes kan schieten, dankzij de 12-megapixel camera. Ook kunt u in 4K-kwaliteit, ook wel bioscoopkwaliteit genoemd, de beste actiefilmpjes maken met 15 frames per seconde. Deze kwaliteit is vier keer zo goed als de standaard 1080p Full-HD kwaliteit. U kunt er ook voor kiezen te filmen in 1080p kwaliteit, met maar liefst 60 frames per seconden. Hiermee kunt u de mooiste slow-motion filmpjes creëren. Handig aan de GoPro Hero 4 Silver is het LCD scherm achterop, waarmee u meteen kunt zien wat u filmt. Met behulp van het touchscreen kunt u ook gemakkelijk de instellingen aanpassen.

De Hero 4 Black heeft eveneens een 12-megapixel camera, hiermee filmt u in 4K-kwaliteit met wel 30 frames per seconde. In 1080p filmt u met 120 frames per seconde, voor de allermooiste slow motion video’s. U kunt de beide camera's bedienen via uw smartphone of tablet door middel van de speciale GoPro-applicatie. Op deze manier gebruikt u uw toestel als afstandsbediening om bijvoorbeeld instellingen en functies aan te passen. Ook kunt u gelijk foto's en video's delen via WhatsApp, Facebook en e-mail.

Verschil GoPro Hero 4 Black en Silver

Hoewel de naam impliceert dat het een-en-dezelfde camera is, zit er dus wel degelijk verschil tussen de GoPro Hero 4 Black en de GoPro Hero 4 Silver. Zo beschikt de Silver-variant over een LCD scherm, terwijl de Black-variant zonder scherm wordt geleverd. Als u toch wilt beschikken over een LCD scherm op de Hero 4 Black, dan kunt u deze als speciale accessoire voor uw camera bestellen. Deze klikt u op de achterkant van de actiecamera. De Hero 4 Black kan met meerdere frames per seconde filmen dan de Hero 4 Silver. Wanneer u met meer frames per seconde filmt voor een slow-motion video, des te minder zal uw filmpje stotteren zodra u beelden gaat vertragen.

LifeProof

Om uw vakantieavontuur compleet te maken wilt u natuurlijk ook uw smartphone meenemen in de actie. Om ervoor te zorgen dat u aan het eind van de actie nog steeds beschikt over een werkende telefoon, kunt u uw smartphone beschermen met een hoesje van Lifeproof. Deze hoesjes zijn tegen zo goed als alle extreme omstandigheden bestand, van water tot sneeuw, van stof tot modder. Zo kunt u volledig voorbereid op avontuur!

De GoPro Hero 4 Black en de GoPro Hero 4 Silver zijn nu te bestellen bij Belsimpel.nl tegen een scherpe prijs! Maak uw keuze en ga op avontuur!