‹ Alle nieuwsberichten

Kazam nu ook op de Nederlandse markt

Kazam nu ook op de Nederlandse markt

Belsimpel.nl presenteert aan u: Kazam. Het is een eigenwijs smartphonemerk met een unieke aanpak! Kazam is in 2013 opgericht door Micheal Coombes en James Atkinds, twee ex-medewerkers van HTC. Het bedrijf is redelijk nieuw en heeft onlangs een aantal smartphones uitgebracht die vanaf nu ook verkrijgbaar zijn bij Belsimpel.nl! 

Kazam wil zich gaan richten op de Europese markt. Het smartphone merk denkt hierdoor beter en sneller te kunnen inspelen op de wensen van de klant. In England, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Polen is Kazam al een tijdje op de markt. Sinds kort is het merk ook verkrijgbaar in Nederland en wel bij Belsimpel.nl.

Kazam zegt niet alleen smartphones te maken, er wordt hard gewerkt om de complete ervaring van het dagelijks gebruik te verbeteren. Dit wordt onder andere getracht te bereiken door smartphones met een schitterend design, krachtige hardware en een intiuïtieve technologie op de markt te brengen. Kazam heeft drie toestelseries, Trooper, Thunder en Tornado. Verder biedt de fabrikant standaard 3 jaar garantie voor al zijn toestellen aan en één gegarandeerde schermreperatie bij schade. Goede service van Kazam!

kazam tornado Onder de Trooper smartphones vallen budget smartphones met goede functies voor een scherpe prijs. De Kazam Trooper 445L 4G werd tijdens het Mobile World Congress 2015 gepresenteerd en is een smartphone met diverse functies. Onder de Thunder vallen smartphones die behoren tot de middenklasse. De Tornado-serie beschikt over toestellen van de hogere klasse. De Kazam Tornado 348 is het dunste toestel dat in Europa verkrijgbaar is. Daarnaast behoort het toestel ook tot een van de dunste smartphones ter wereld! Het toestel is 5,15 mm dun en heeft een gewicht van slechts 95,5 gram. Verder is de Kazam Trooper 440 4G een van de goedkoopste 4G toestellen in Nederland van dit moment! Dit toestel beschikt over 4G ondersteuning en dat voor een scherpe prijs van nog geen honderd euro! 

De Kazam toestellen zijn los of met abonnement verkrijgbaar bij Belsimpel.nl. Bekijk ze allemaal! 

Meer nieuws over: