‹ Alle nieuwsberichten

Huawei presenteert Honor 7

Huawei presenteert Honor 7

Gister heeft Huawei de Honor 7 officieel aangekondigd. Er was al wat bekend over de high-end telefoon, daarom waren er tijdens de aankondiging geen grote verassingen meer.

De Honor 7 zal in drie varianten verschijnen: een 16GB variant met single sim, een 16GB variant met dual sim en als laatste een 64GB variant met dual sim. Verder zijn de drie modellen gelijk aan elkaar. Het toestel heeft een metalen behuizing en is erg dun, waardoor de Honor 7 erg stijlvol is. De telefoon heeft een vingerafdrukscanner meegekregen. Deze zit aan de achterkant van het toestel, net als bij de Huawei Ascend Mate 7. Aan de specificaties is te zien dat Honor weer streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. De Honor 7 heeft namelijk echte high-end specificaties en is toch verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Aan de voor- en achterkant zitten bijvoorbeeld twee uitstekende camera's, van respectievelijk 8 en 20 megapixel, waarmee echt haarscherpe foto's genomen kunnen worden. Het scherm van de nieuwe Honor is met 5.2 inch iets groter dan dat van zijn voorganger en het heeft een resolutie van 1920x1080 pixels. De smartphone heeft een octa-core processor en en 3GB werkgeheugen. Het toestel heeft net als de Honor 6 een grote accu met een capaciteit van 3100 mAh.

Android Lollipop

Het nieuwe toptoestel van Honor draait op Android Lollipop, de nieuwste versie van het besturingssysteem op dit moment. De Honor 7 wordt niet geleverd met de standaard Android-interface, maar met Emotion UI 3.1. Deze interface is erg overzichtelijk en daarom erg eenvoudig in gebruik. Het design is erg simplistisch, waardoor iedereen met dit toestel overweg kan. Om het gebruiksgemak te optimaliseren heeft de telefoon een extra fysieke knop op het toestel. Deze knop draagt de naam Smart Key en kan gebruikt worden om de stembediening te activeren. Als u deze knop indrukt kunt u gelijk uw smartphone bedienen met uw stem! De knop kan ook gebruikt worden om andere nieuwe functies van de Honor 7 te openen, zoals Smartcommand.

Op dit moment is het nog niet duidelijk welke varianten in Nederland zullen verschijnen. Op Belsimpel.nl kunt u de laatste ontwikkelingen volgen wat betreft prijzen, varianten en levertijden van de Honor 7. Houd onze site daarom in de gaten!

Meer nieuws over: