‹ Alle nieuwsberichten

Sony Xperia Z3 Plus uit voorraad leverbaar bij Belsimpel.nl

Sony Xperia Z3 Plus uit voorraad leverbaar bij Belsimpel.nl

Nu direct uit voorraad leverbaar bij Belsimpel.nl: de Sony Xperia Z3 Plus. U kunt de telefoon exclusief in combinatie met een T-Mobile abonnement verkrijgen of als los toestel bestellen. U krijgt nu tijdelijk bij aankoop van de Z3 Plus een gratis Sony MDR-1A headset ter waarde van €219,- !

Sony Xperia Z3 Plus + koptelefoon De Sony Xperia Z3 Plus is een verbeterde versie van de Sony Xperia Z3. Zo heeft de Plus versie een vernieuwde processor, namelijk een Snapdragon 810 octa-core processor met een kloksnelheid van 2.0 GHz. Deze processor bestaat uit maar liefst 8 kernen, daarbij krijgt hij ondersteuning van 3GB werkgeheugen. Hierdoor is hij zeer efficiënt en kan hij taken goed verdelen. Dit betekent dat de smartphone ideaal is voor multitasken. Het scherm van de Xperia Z3+ is 5.2 inch groot en heeft een Full HD-resolutie van 1920x1080 pixels. Beelden worden dus haarscherp weergegeven. Aan de achterkant van het toestel zit een 20.7-megapixel camera waarmee prachtige foto’s gemaakt kunnen worden. De voorzijde is voorzien van een 5.1-megapixel camera voor de beste selfies! Uit de doos draait de Sony Z3 Plus op Android 5.0 Lollipop.

Waterdicht

De belangrijkste eigenschap van de Sony Xperia Z3 Plus is dat het toestel over een IP65- en IP68-certificatie beschikt. Dit betekent dat de telefoon water- en stofdicht is. U kunt het toestel zorgeloos gebruiken tijdens een regenbui en ook is het mogelijk om viezigheid van het apparaat te spoelen onder een kraan. De poorten van de Z3 Plus moeten wel goed gesloten zijn. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u terecht bij ons dossier Stof- en waterdichtheid.

De Sony Xperia Z3 Plus is bij Belsimpel.nl in vier kleuren te koop. Bestel de telefoon los of in combinatie met een T-Mobile abonnement en ontvang nu tijdelijk de Sony MDR-1A koptelefoon cadeau! Bekijk de beste Xperia Z3 aanbiedingen hier.