‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Nieuwe Motorola Moto G 2015 onderweg

Gerucht: Nieuwe Motorola Moto G 2015 onderweg

Er gaan veel geruchten rond op het internet over de eventuele release van de nieuwe Moto G van Motorola. Deze nieuwe Moto G 2015 wordt de derde in de levenslijn Moto G en zal, net zoals zijn voorgangers, over een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding beschikken.

Het merk Motorola gaat al enige tijd mee. Al 80 jaar is Motorola actief op de markt van mobiele telefonie en ze beschikken dan ook over een rijke historie. Zo is Motorola het bedrijf dat als eerste een mobiele telefoon heeft uitgevonden. Sinds het Chinese technologiebedrijf Lenovo het bedrijf Motorola overnam in 2014 waait er een nieuwe wind bij de mobiele telefonie-afdeling van Motorola. De nieuwe smartphones van Motorola, zoals de tweede generatie Moto E en Moto G, staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Na het introduceren van de tweede generatie Moto G in september 2014, stond men versteld van de ongelofelijk betaalbare prijs waarvoor dit toestel over de toonbank vloog. Zo staat de Motorola Moto G 4G 8GB bovenaan in onze lijst van Top 10 Prijs/kwaliteit telefoons. Motorola heeft de derde generatie nog niet aangekondigd, maar er zijn al een hoop geruchten op het internet die de smartphonewereld in rep en roer brengen.

Motorola Moto G 2015

De geruchten vertellen ons al een hoop specificaties van de Motorola Moto G 2015. Het toestel wordt net zoals zijn voorganger een portemonneevriendelijke krachtpatser. Zo beschikt deze smartphone waarschijnlijk over een 5 inch HD-scherm met een resolutie van 1280x720 pixels. Het toestel zou gebruik maken van een Qualcomm Snapdragon 410 1.4 GHz Quad-core processor, waarin vier processorkernen met elkaar samenwerken om multitasking te verbeteren. Achterop het toestel zou een 13 megapixel camera zitten met een dubbele LED-flits, voorop zou een 5 megapixel camera zitten. Het toestel zou beschikken over volledige 4G-ondersteuning, zodat over het internet surfen nog sneller gaat.

Wanneer de Moto G 2015 officieel op de markt komt en voor welke prijs is nog volstrekt onduidelijk. Dat de prijs-kwaliteitverhouding van de derde generatie net zo voordelig is als die van de tweede generatie, ligt wel in de lijn der verwachting.

Bij Belsimpel.nl bent u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Houdt Belsimpel.nl in de gaten voor het laatste nieuws over de Moto G 2015.

Bron: Tweakers

Meer nieuws over: