‹ Alle nieuwsberichten

Nu tijdelijk een ongelooflijke deal bij Belsimpel.nl

Nu tijdelijk een ongelooflijke deal bij Belsimpel.nl

Bij Belsimpel.nl hebben we nu tijdelijk een ongelooflijke actie: de Archos 35b Titanium krijgt u nu helemaal gratis bij een abonnement van Simpel met 100 belminuten voor maar €2,50 per maand!

Een Archos 35b Titanium en 100 belminuten voor maar €2,50 per maand! Het moet niet gekker worden! De Archos 35b is een eenvoudig toestel en biedt u toch alles wat een smartphone te bieden heeft. Ook al heeft u enkel een belbundel, wanneer u gebruik maakt van de WiFi hotspots kunt u optimaal gebruik maken van het toestel. Tegenwoordig zijn er in Nederland bijna overal gratis WiFi-hotspots. Zelfs in de trein kunt u met de Archos 35b alles doen wat u maar wilt.

Als u al in bezit bent van een goede smartphone, dan is ook deze actie een ongelooflijke deal voor u! Het is ontzettend handig om een extra toestel te hebben waarmee u altijd en overal bereikbaar bent. U kunt hem gebruiken voor bijvoorbeeld festivals, andere evenementen of vakanties in het buitenland. Dit alles voor maar €2,50 per maand! 

De Archos 35b Titanium

De Archos 35b Titanium is een budgetvriendelijke smartphone die u van alle gemakken kan voorzien. Het toestel is met zijn 3.5-inch vrij compact! Maar, zoals Steve Jobs ooit zei: dit  is de perfecte grootte om een smartphone met één hand te  bedienen. Dankzij zijn compactheid past het toestel gemakkelijk in uw broekzak. De smartphone draait op Android 4.4 Kitkat, een besturingssysteem dat wordt geroemd vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid. Het toestel wordt nog gebruiksvriendelijker dankzij de dualsim functie! Dit houdt in dat u twee simkaarten tegelijkertijd kunt gebruiken in één toestel! Aan de achterkant van het toestel zit een 2-megapixel camera waarmee u leuke foto's kunt maken.

U ontvangt de Archos 35b Titanium en een 100 minuten belbundel van Simpel voor maar €2,50 per maand! Deze waanzinnige deal is nu tijdelijk bij Belsimpel.nl dus wees er snel bij!

Meer nieuws over: