‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Honor presenteert Honor 7 op 30 juni

Gerucht: Honor presenteert Honor 7 op 30 juni

Volgens geruchten gaat Honor zijn nieuwe toptoestel, de Honor 7, aankondigen op dinsdag 30 juni 2015. Honor is een creatief en dapper merk die staat voor smartphones van goede kwaliteit met een zacht prijskaartje. 

Dat Honor afgelopen jaar op de Nederlandse markt is gekomen, is u vast niet onopgemerkt gebleven. Honor is een smartphone merk die zijn toestellen voorziet van high-end specificaties en aanbiedt voor een budget prijs! Honor benadert de consument op een creatieve manier en gaat mee met de tijd. Zo organiseert het smartphone merk Facebook-wedstrijden en kiest Honor ervoor om de toestellen alleen online aan te bieden. Online betekent dus ook bij Belsimpel.nl! De Honor 3C en de Honor 6 waren de eerste Honor toestellen in Nederland. Onlangs is de Honor 6+ uitgebracht met waanzinnige specificaties voor een betaalbare prijs. Nu komt Honor met een opvolger van het topmodel de Honor 6, namelijk de Honor 7.

Honor 7

Er is al het een en het ander bekend over het nieuwe toptoestel van Honor. De smartphone krijgt waarschijnlijk een 5 inch full-HD scherm met een pixeldichtheid van 441 ppi, dit is ontzettend scherp. Verder krijgt de Honor 7 een Kirin 935 octacore-processor en een werkgeheugen van maar liefst 4GB! Er zijn maar weinig smartphones met zoveel werkgeheugen. Dit betekent dat de Honor 7 uitermate geschikt is voor snel en zorgeloos multitasken. Ook zal de Honor 7 uit de doos draaien op Android 5.1 Lollipop en beschikken over een vingerafdrukscanner. Bovendien zal het toestel worden uitgerust met een13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie waarmee u straks de mooiste foto's mee kunt vastleggen.

De Honor 6 staat al bekend om zijn uithoudingsvermogen. Het toestel heeft een erg goede accu met een capaciteit van 3100 mAh en maakt gebruikt van de SmartPower 2.0 technologie. De Honor 6 kan hierdoor bij intensief gebruik nog langer dan een dag mee! Bij normaal gebruik houdt de telefoon het langer dan twee dagen vol! De Honor 7 zal waarschijnlijk worden voorzien van een accucapaciteit van 3280 mAh! Hoelang zal de Honor 7 het dan wel niet volhouden?

Wanneer de Honor 7 in Nederland op de markt komt en hoeveel het toestel gaat kosten is vooralsnog onbekend. Dat het een toestel wordt met kwalitatief goede specificaties voor een lage prijs is zeker te verwachten. Bent u benieuwd naar nog meer toestellen die een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben? Bekijk dan de top 10 Prijs/kwaliteit toestellen van Belsimpel.nl.

Houd Belsimpel.nl in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de toptoestellen van Honor!

Bron: Allaboutphones

Meer nieuws over: