‹ Alle nieuwsberichten

Honor 6+: geweldige specificaties met een prachtig prijskaartje

Honor 6+: geweldige specificaties met een prachtig prijskaartje

De Honor 6+ is het nieuwe pareltje van Huawei’s dochterbedrijf Honor. De smartphone beschikt over krachtige hardware, snelle software en uitstekende camera’s. Als klap op de vuurpijl heeft de Honor 6 Plus een zeer interessant prijskaartje meegekregen.

Honor heeft de Honor 6+ een aantal prachtige specificaties meegegeven. Het toestel heeft een 5,5 inch Full-HD scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. Beelden worden zeer scherp weergegeven en spatten echt van het scherp af. Het is een genot om video’s en foto’s te bekijken. Foto’s en video’s kunt u maken met de parallelle duale 8-megapixel camera. Deze duale-lenscamera vangt tweemaal zoveel licht op; u maakt dus perfecte plaatjes in het donker! Bovendien mist u geen moment meer want de camera heeft een focustijd van slechts 0,1 seconde. U kunt uw foto’s Bokeh effecten meegeven, tijdens of het schieten maar ook achteraf. Met Bokeh effecten wordt het object op de voorgrond scherp en de achtergrond wordt wazig. Hierdoor krijgt u unieke plaatjes. De Honor 6 Plus heeft 32GB opslaggeheugen zodat u genoeg bestanden, foto’s en filmpjes kunt opslaan. Als u toch meer geheugen nodig heeft, is het mogelijk om dit uit te breiden met een microSD-kaart.

De Honor 6+ is zeer geschikt voor multitasken. Hij wordt namelijk aangestuurd door een rappe 1,8 GHz octa-core Kirin 925 processor en 3GB werkgeheugen. Dit betekent dat hij vloeiend zonder haperingen taken kan uitvoeren, ook als u meerdere applicaties heeft open staan. De krachtige 3600 mAh batterij zorgt ervoor dat u zonder zorgen het toestel de hele dag kunt gebruiken. De accu heeft een unieke eigenschap: reversible charging technologie. Met deze technologie kunt u andere toestel opladen via een kabel, zowel met een microSD als Apple connectie.

De Honor 6+Black is nu uit voorraad leverbaar bij Belsimpel.nl. Bestel het toestel los of in combinatie met een abonnement. Zo krijgt u de telefoon gratis in combinatie met een abonnement vanaf €25,- per maand.

Meer nieuws over: