‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl presenteert een nieuw telefoonmerk: Wiko

Belsimpel.nl presenteert een nieuw telefoonmerk: Wiko

Belsimpel.nl presenteert aan u een nieuw smartphonemerk: Wiko. Dit Franse merk omschrijft zichzelf als hip en jong. Dit is ook zeker te zien aan de toestellen. Vanaf nu zijn de scherp geprijsde Wiko toestellen verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!  

Wiko is een Frans smartphone merk dat in 2011 is gelanceerd in Marseille. Het doel van de fabrikant is om met de smartphones het dagelijks leven van zijn gebruikers eenvoudiger te maken. Ze maken van elke telefoon een uniek product, wat terugkomt in de ontwerpen. De smartphones krijgen allemaal iets mee van de Franse passie waarmee ze ontworpen zijn. Zo ontwerpt Wiko toestellen in alle geuren en kleuren en geven ze hen de vrolijkste namen mee. Straks kunt u pronken met bijvoorbeeld uw Wiko Lenny, Jimmy of Rainbow! Wiko streeft naar de juiste balans tussen technologie, design, kwaliteit en prijs. De Wiko toestellen zijn enorm portemonneevriendelijk, voor een goede kwaliteit. Het assortiment is zo veelzijdig dat er voor ieders wens iets te vinden is, of u nou op zoek bent naar een prachtige turkoois glanzende telefoon of een subtiel zwart toestel. Naast veelzijdigheid in kleur en design is er ook veel keuze op het gebied van prestaties.

Wiko verdeelt zijn collectie in drie verschillende categorieën; Perfomance & Design, Useful & Trendy en Easy & Fun. De eerste categorie, Perfomance & Design, is een categorie smartphones die gemaakt zijn met de meest verfijnde materialen voor een optimaal design, terwijl ze genieten van de meest geavanceerde functies en krachtige hardware. Zo is de Wiko Highway 4G een smartphone wiens design creativiteit uitstraalt en volledig ten dienste staat van de technologie. Deze Highway 4G beschikt over een superkrachtige Quad-Core processor met een kloksnelheid van maar liefst 2 GHz. Dit betekent dat dit toestel een expert is op het gebied van multitasken en ook de zwaarste applicaties zonder haperingen en met hoge snelheid uitvoert. De categorie Useful & Trendy staat voor multi-getalenteerde toestellen met een hippe uitstraling. De aanvoerder van deze categorie, de Wiko Ridge 4G, staat bekend om zijn elegantie en geconcentreerde technologie. Dit toestel heeft een 5 inch scherm, terwijl het maar 125 gram weegt! De laatste categorie, Easy & Fun, staat voor speelsheid en vrolijkheid. Deze toestellen komen in de mooiste kleuren en zijn erg makkelijk te bedienen. Deze smartphones zijn erg goed voor zowel uw bankrekening als uw humeur!

De smartphones van Wiko zijn nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl. Zoek door de verschillende opties en kies uw perfecte match!

Meer nieuws over: