‹ Alle nieuwsberichten

Sony kondigt de Sony Xperia Z3 Plus officieel aan

Sony kondigt de Sony Xperia Z3 Plus officieel aan

Sony heeft de nieuwe Sony Xperia Z3 Plus officieel aangekondigd. Het toestel komt in vier kleurvarianten en beschikt over een vernieuwde processor en een verbeterd design ten opzichte van zijn voorganger. Het is nog niet geheel duidelijk waar en wanneer het toestel beschikbaar wordt, hou Belsimpel.nl dus in de gaten voor het laatste nieuws! 

Het design van de Xperia Z3 Plus bouwt voort op de succesvolle Sony Xperia Z3. Het toestel is met een dikte van 6.9mm zelfs nog dunner! Verder heeft Sony extra krachtige hardware in het toestel ingebouwd. Zo beschikt de Z3 Plus over de rappe Snapdragon 810 processor. Uiteraard is er ook een uitmuntende 20,7-megapixel camera aanwezig. Sony heeft flink uitgepakt en geeft de gebruiker een enorm arsenaal aan instellingen die aangepast kunnen worden. Zo kan u zelf de ideale afbeelding schieten. Iets minder technisch aangelegd? Geen probleem, de superior auto+ optimaliseert de instellingen automatisch voor u! Daarnaast heeft de Z3+ een uitstekende batterij. Met een volle accu kunt u tot wel 2 dagen moeiteloos doen. 

De Sony Xperia Z3 Plus is uitstekend high-end toestel met leuke extraatjes. Zo beschikt het toestel bijvoorbeeld over waterdichtheid waardoor het toestel ook in extreme omstandigheden te gebruiken is. Het toestel is IP-65 gecertificeerd. Dat houdt in dit geval in dat het toestel tegen stof beschermd is en waterdicht tot een diepte van 1,5 meter! Let op, voor specifieke gevallen geldt deze bescherming niet. Zie voor meer informatie over dit onderwerp het Belsimpel dossier stof en waterdichtheid.

De definitieve levertijden en prijzen zijn nog niet bekend voor de Sony Xperia Z3 Plus. Wilt u op de hoogte blijven? Hou de website van Belsimpel.nl in de gaten voor meer nieuws omtrent de uitmuntende Sony Xperia Z3 Plus!

Meer nieuws over: