‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel.nl: de nieuwe LG G4 gratis i.c.m. een T-Mobile abonnement!

Nu bij Belsimpel.nl: de nieuwe LG G4 gratis i.c.m. een T-Mobile abonnement!

De LG G4 is het nieuwe vlaggenschip van LG en Belsimpel.nl heeft nu tijdelijk een heel erg voordelige actie: u krijgt het toestel nu gratis in combinatie met een heel compleet T-Mobile abonnement. U krijgt daarnaast 50% korting op de maandelijkse kosten. Wees er snel bij, want op is op! 

De LG G4 valt meteen op, want de 5.5-inch smartphone heeft de knoppen niet aan de zijkant zoals de meeste smartphones, maar aan de achterkant! Hierdoor is de bediening erg intuïtief. Verder beschikt de smartphone over Android 5.0 Lollipop, een razendsnelle 1,8GHz hexa-core processor en een waanzinnig scherpe camera met laser-autofocus. Het toestel mag dus met recht een vlaggenschip genoemd worden! Bent u van plan het toestel te kopen, dan heeft T-Mobile een heel voordelige actie. In combinatie met een Stel Samen & Stel Bij abonnement krijgt u het toestel nu gratis! 

Het 2-jarige Stel Samen & Stel Bij abonnement kost nu slechts €37,50 per maand. En het mooiste is, u hoeft niets bij te betalen voor het toestel zelf! De bundel bevat 3GB aan data, een onbeperkt aantal minuten en 120 minuten die u kunt gebruiken om te bellen binnen de EU! Daarnaast kunt u gebruik maken van T-Mobile haar razendsnelle 4G-netwerk, zodat u overal bereikbaar bent en zelfs onderweg video's en muziek moeiteloos kunt streamen. 

Het 2-jarige abonnement is te bestellen tot en met 21 juni. Wees er snel bij, want op is op!