‹ Alle nieuwsberichten

Nu in Belsimpel.nl winkel te bezichtigen: de Apple Watch!

Nu in Belsimpel.nl winkel te bezichtigen: de Apple Watch!

Opnieuw heeft Belsimpel.nl een primeur te pakken: als eerste winkel in Nederland heeft Belsimpel.nl de Apple Watch in de winkel liggen. De smartwatches zijn nog niet op voorraad en dus ook nog niet leverbaar. U kunt de Apple Watch bekijken in de winkel aan de Vismarkt 5, te Groningen.

De Apple Watch is de langverwachte smartwatch van Apple en zal binnenkort ook in Nederland verkocht kunnen worden. De Apple Watch is te koppelen aan uw iPhone en kan zo berichten van uw iPhone op het horloge weergeven. Uw horloge kan zo veel meer dan alleen de tijd bijhouden! U hoeft niet langer te zoeken naar uw telefoon als u gebeld wordt, maar kunt gewoon via uw Apple Watch het gesprek aannemen door uw arm omhoog te bewegen. Daarbij geeft de Apple Watch een extra dimensie aan sporten. Door u aan te moedigen om meer te bewegen, werkt u iedere dag aan uw conditie en gezondheid! 

Omdat een horloge niet alleen functioneel, maar ook mooi moet zijn, komt de Apple Watch in vele uitvoeringen, namelijk de de Apple Watch, de Apple Watch Sport en de Apple Watch Edition. De eerste variant heeft een roestvrijstalen klokje, de Sport-variant is uit licht aluminium vervaardigd en de Apple Watch Edition is gemaakt uit 18-karaats geelgoud of roségoud. De klokjes zijn in twee maten verkrijgbaar, 38 mm en 42 mm. De variatie in bandjes is talloos en zo is er voor ieder wat wils. In de winkel ligt de Apple Watch Sport 38mm en 42mm in de witte uitvoering. Het is op dit moment nog niet mogelijk om de Apple Watches te bestellen, maar dit zal op korte termijn wel mogelijk zijn. Houd de site van Belsimpel.nl dus goed in de gaten!

Meer nieuws over: