‹ Alle nieuwsberichten

Waanzinnige cashback acties

Waanzinnige cashback acties

Deze maand zijn er een aantal mooie cashback acties! Huawei heeft de Huawei Ascend P7 cashback actie verlengd! Tot en met 30 juni kunt u nu 50 euro retour krijgen bij aanschaf van de waanzinnige Huawei Ascend P7. Daarnaast is HTC ook een cashback actie gestart, speciaal voor de maand mei! Bij aanschaf van een HTC One Mini 2 krijgt u nu 50 euro retour!  Meer waarde voor uw geld? Kies voor de Acer Liquid Z410 Duo met 30 euro cashback!

De Huawei Ascend P7 is onlangs uitgeroepen tot dé smartphone van het jaar 2014! Dit toestel heeft twee waanzinnig scherpe camera's waaronder een 8 megapixel frontcamera. De cashback actie van Huawei is in maart van start gegaan en zou eindigen op 30 april 2015. Huawei heeft de actie nu verlengd tot en met 30 juni 2015. Dit betekent dat u nog een paar extra maanden gebruik kunt maken van deze geweldige actie! dankzij de scherpe prijzen van Belsimpel heeft u dubbel zoveel voordeel en heeft u de Ascend P7 nu al in huis voor een waanzinnig bedrag! Als u mee wilt doen aan de actie dan dient u de Huawei Ascend P7 te hebben aangeschaft in de periode van 1 maart tot en met 30 juni 2015. Tot en met 15 juli 2015 kan de 50 euro cashback nog worden aangevraagd via de actiewebsite. 

Vanaf 1 mei 2015 is ook de HTC cashback actie in gegaan! Bij aanschaf van een HTC One Mini 2 in de periode van 1 t/m 31 mei 2015 bij Belsimpel.nl ontvangt u nu tijdelijk 50 euro retour. De HTC One Mini is de kleinere versie van de  HTC One M8 en is een zeer compact toestel. Het toestel heeft dan ook hetzelfde prachtige en stijlvolle design als de HTC One M8! Aan de achterkant zit een scherpe 13 megapixel camera met autofocus, aan de voorkant zit een 5 megapixel camera voor de mooiste selfies! Het is een krachtig toestel dat het 4G netwerk ondersteunt. Een super toestel, en nu nog voordeliger bij Belsimpel.nl! Als u wilt meedoen aan de cashback actie dan kunt u de 'HTC Club' applicatie downloaden in de Google Play store en uw gegevens voor 15 juni 2015 uploaden! 

Als laatste ontvangt u bij aanschaf van de Acer Liquid Z410 Duo 30 euro cashback. De looptijd van deze promotie is van 1 mei t/m 30 juni. Acer heeft met de Z410 al een fantastisch toestel neergezet voor de gegeven prijs. Mede door de scherpe prijs is de cashback van €30,- relatief een forse aanbieding! De Acer Liquid Z410 Duo heeft naast enkele handige functies zoals dual-sim functionaliteit ook de beschikking tot een hoogwaardige camera van 5-megapixel en het stabiele besturingssysteem Windows Phone 8.1.

Kortom, Belsimpel.nl is de plaats voor gewoon een scherpe deal. Of u voor het toestel van het jaar gaat of voor een gewone functionele smartphone, er is altijd de juiste aanbieding voor u. Hou de site in de gaten voor meer waanzinnige deals bij dé sympathieke webshop uit Groningen!

 

 

Meer nieuws over: