Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus
Bellen met WhatsApp
Maandag 04 mei 2015

De veelgebruikte applicatie 'WhatsApp' heeft een nieuwe functie gekregen: WhatsApp Call. Met deze langverwachte functie is het nu mogelijk om te bellen met uw contactpersonen via WhatsApp! 

WhatsApp is een ontzettend populaire applicatie; snel een berichtje of een foto 'appen' is bijna niet meer uit ons dagelijks leven weg te slaan. Nu is WhatsApp met een nieuwe functie gekomen: de WhatsApp Call. Deze functie maakt het mogelijk om gratis met uw contactpersonen te bellen als er een actieve internet verbinding is! Zolang u gebruik kunt maken van een internetverbinding worden er geen extra kosten aan verbonden. Houd wel uw databundel goed in de gaten. Dit is over het algemeen een stuk goedkoper dan bellen via het mobiele netwerk, echter is dit afhankelijk van uw abonnement. Een groot voordeel van deze functie is dat het bellen naar het buitenland een stuk interessanter gaat worden! Zeker als beide personen gebruik maken van het WiFi netwerk!

Zodra de WhatsApp Call is geactiveerd kunt u deze herkennen aan de toegevoegde kolom met een telefoon icoontje. Net als uw contacten en chats kunt u ook van uw oproepen een lijst openen. Hierin worden niet allen de laatste oproepen getoond maar ook de duur van het gesprek. Wanneer u wordt gebeld met WhatsApp Call ziet dit er vergelijkbaar uit met een oproep via het mobiele netwerk. Momenteel is whatsapp bellen alleen beschikbaar op Android, iOS en BlackBerry 10 toestellen. Is uw toestel 4G Ready en heeft u een 4G abonnement? Dan kunt u razendsnel en zonder haperingen bellen met WhatsApp Call. Heeft u de WhatsApp Call al uitgeprobeerd?

Belsimpel.nl heeft voor u het beste aanbod van toestellen met de WhatsApp Call functie. Bekijk bijvoorbeeld de Top 10 WhatsApp toestellen of de Top 10 4G toestellen!

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl