‹ Alle nieuwsberichten

LG presenteert nieuw toptoestel: de LG G4!

LG presenteert nieuw toptoestel: de LG G4!

LG heeft vandaag haar nieuwe vlaggenschip gepresenteerd: de LG G4! De G4 is het toptoestel van LG voor het jaar 2015 en heeft onder andere een gebogen scherm. Ook kondigde het bedrijf een premium variant aan, met een leren achterkant.

De LG G4 werd geïntroduceerd tijdens een persconferentie van LG nadat er al eerder foto's en specificaties van het toestel waren uitgelekt. Net als zijn voorganger, de LG G3, heeft de LG G4 een fraaie 5.5 inch display. De kwaliteit van het scherm is verbeterd, wat vooral te zien is aan het kleurbereik, de helderheid en de aanraakgevoeligheid. Opvallend is wel dat het scherm lichtelijk gebogen is, waardoor de nieuwe smartphone volgens LG beter in de hand ligt.

Ook heeft LG het toestel opnieuw een krachtigere processor meegegeven, namelijk een chip met maar liefst zes kernen. Deze processor zorgt er samen met het werkgeheugen van 3 GB voor dat de LG G4 altijd razendsnel werkt. Ook het uitvoeren van zware grafische games is geen enkel probleem. De LG G4 draait uit de doos op Android 5.1 Lollipop, de nieuwste versie dat nu verkrijgbaar is. Het werkgeheugen bedraagt 32 GB en kan eventueel worden uitgebreid met een micro-SD kaart.

Ook heeft LG naast de gewone LG G4 een variant aangekondigd met een leren achterkant. Deze 'premium' versie heeft een erg stijlvolle uitstraling en houdt erg fijn vast. De leren variant komt in 6 verschillende kleuren op de markt.

U kunt de LG G4 bestellen als los toestel of in combinatie met een voordelig abonnement op Belsimpel.nl.