‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk super scherpe hollandsnieuwe aanbiedingen bij Belsimpel.nl

Tijdelijk super scherpe hollandsnieuwe aanbiedingen bij Belsimpel.nl

Het is bijna Koningsdag en dat moet gevierd worden! Belsimpel.nl biedt nu tijdelijk zeer scherpe hollandsnieuwe aanbiedingen aan! We hebben namelijk de 1000 en 1500 MB/MIN/SMS abonnementen tijdelijk in prijs verlaagd. De actie verloopt op 30 april 2015, wacht dus niet te lang!

Wanneer u voor hollandsnieuwe kiest, dan kiest u automatisch voor een betaalbare en betrouwbare provider. Dit komt omdat hollandsnieuwe gebruik maak van het uitstekende Vodafone-netwerk. Dit netwerk is uitgebreid en staat garant voor een goede dekking in heel Nederland. U bent dus altijd en overal bereikbaar voor vrienden en familie.

Bestel bijvoorbeeld de voordelige Motorola New Moto E in combinatie met een 1000 MB/MIN/SMS abonnement van hollandsnieuwe voor een maandelijks bedrag van slechts € 14,00. Of kies de Samsung Galaxy S5 Mini in combinatie met een 1000 MB/MIN/SMS abonnement voor €21,- per maand!

Wacht niet langer en bestel uw nieuwe telefoon gemakkelijk via Belsimpel.nl. Bekijk de overige Koningsdagdeals van hollandsnieuwe hier.