‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel.nl: de Microsoft Lumia 640 4G voor slechts €10,- per maand!

Nu bij Belsimpel.nl: de Microsoft Lumia 640 4G voor slechts €10,- per maand!

Belsimpel.nl heeft in samenwerking met Tele2 speciaal voor u een unieke actie samengesteld: de dit jaar aangekondigde Microsoft Lumia 640 4G in combinatie met een Tele2 abonnement voor slechts 10 euro per maand. Het toestel krijgt u er voor €0,- bij! Bij deze actie krijgt u tevens tijdelijk de Office 365 Personal-jaarbundel ter waarde van €69 cadeau. Daarmee krijgt u 1 jaar Office voor één pc of mac en voor één tablet cadeau. Zo profiteert u nu bij Belsimpel.nl van dubbel voordeel!

De Microsoft Lumia 640 is een smartphone met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en komt uit de middenklasse van Microsoft. Het 5-inch ips-LCD touchscreen heeft een 720p-HD resolutie met prachtige natuurgetrouwe kleuren en een brede kijkhoek. Daarbij zorgt het Corning Gorilla Glass 3 ervoor dat het scherm langer mooi blijft. Aan de achterkant bevindt zich een 8-megapixel camera met LED-flitser en autofocus, waarmee u ook in 1080p-kwaliteit kunt filmen. Aan de voorkant zit een 1-megapixel selfie-camera met groothoeklens, zodat er nog meer mensen of delen van de omgeving op een foto passen. Verder beschikt de Lumia 640 over Bluetooth, NFC en 4G-internet. Voor opslag van bestanden is 8 GB intern geheugen beschikbaar, wat kan worden uitgebreid met een micro-sd kaart tot 128 GB of via online cloudservices. Zo komt u met dit toestel niet snel opslagruimte tekort!

Verder draait de Microsoft Lumia 640 4G op een Qualcomm Snapdragon 400 quad-core processor met een kloksnelheid van 1.2 GHz en 1 GB werkgeheugen. Daardoor is het geen probleem om met deze smartphone vele applicaties tegelijkertijd te gebruiken. Uiteraard beschikt ook dit toestel, net als andere toestellen uit het Microsoft assortiment, over het Windows Phone 8.1 besturingssysteem. Dat betekent dat u standaard en gratis beschikt over een aantal handige Windows applicaties op uw smartphone. Zo beschikt u over het Microsoft Office pakket, met daarin Word, Excel, Powerpoint, Outlook en OneNote. Daarmee kunt u overal bestanden aanmaken of bewerken, waardoor Windows ook een aantrekkelijk besturingssysteem is voor zakelijke klanten. De overige standaardapplicaties zijn Skype voor videobellen, Here Drive+ voor gratis offline navigatie en OneDrive voor online opslag van bestanden.

Bestel de Microsoft Lumia 640 nu bij Belsimpel.nl en profiteer van deze exclusieve actie! U betaalt 24 maanden lang 10 euro per maand aan abonnementskosten en ontvangt daarvoor 150 minuten of sms'jes en 100 MB internet.