‹ Alle nieuwsberichten

Huawei Ascend P8 officieel gepresenteerd

Huawei Ascend P8 officieel gepresenteerd

Huawei presenteerde vandaag in Londen de Huawei Ascend P8. Deze stijlvolle telefoon is slechts 6,4 mm dun en heeft een metalen behuizing. De Ascend P8 wordt in mei verwacht en zal verschijnen in de kleuren grijs en goud.

 

De Ascend P8 is als opvolger van de Huawei Ascend P7 gepresenteerd. De P7 had al een dunne en prachtige behuizing en dit zien we terug bij de P8. De smartphone heeft een premium metalen unibody en dit geeft het toestel een luxe uitstraling. Huawei heeft de camera volledig in de behuizing afgewerkt, zodat de camera aan de achterkant niet uitsteekt. Deze 13-megapixel schiet altijd prachtige en scherpe plaatjes, mede dankzij optische beeldstabilisatie en een flitser. Optische beeldstabilisatie kan kleine trillingen in de hand corrigeren bij het maken van een foto of video. Selfies zullen altijd in hoge kwaliteit worden gemaakt dankzij de 8-megapixel frontcamera. Aan de voorkant zit een randloos 5.2 inch scherm met Full HD resolutie.

Verder valt op dat er naast het beeldscherm nagenoeg geen randen zijn. Hierdoor is de telefoon compact. De Huawei P8 draait op het gebruiksvriendelijke Android 5.0 Lollipop, waarbij u applicaties en spelletjes kunt installeren vanuit de Google Play Store. Het is een ontzettend krachtig toestel, dat zijn taken snel uitvoert dankzij de octa-core processor en 3GB werkgeheugen. Qua opslagruimte is er de keuze uit een 16 GB variant en een 64 GB variant van de P8. De 64 GB P8 wordt gepositioneerd als premium versie en is in meer kleuren beschikbaar.

Tevens kondigde de fabrikant de Huawei P8 Max aan. De P8 Max krijgt een enorm QHD scherm van maar liefst 6.8 inch! Naar verwachting gaat deze 'Phablet' versie van de P8 549,- euro kosten.

De Huawei Ascend P8 is vanaf nu te bestellen bij Belsimpel.nl. Zowel los als met abonnement. U kunt kiezen uit de kleuren grijs en champagne goud

Meer nieuws over: