‹ Alle nieuwsberichten

Foto's van vermoedelijke LG G4 uitgelekt

Foto's van vermoedelijke LG G4 uitgelekt

LG zal op 28 april officieel haar nieuwe toptoestel de LG G4 aankondigen. Dit weekend zijn een aantal foto’s van de vermoedelijke LG G4 online verschenen op een marketingwebsite van LG. De site is na een paar uur weer offline gehaald, maar te laat om wereldwijd uitlekken te voorkomen.

Op de belangrijkste foto is te zien dat de LG G4 waarschijnlijk in maar liefst negen kleurvarianten verkrijgbaar zal worden. Het meest opvallend daarvan zijn de zes leren kleurvarianten, met een afwerking die de achterkant in tweeën lijkt te splitsen. Op de officiële uitnodiging van LG voor het event op 28 april was al een leren achterkant te zien. Daarnaast is de gebruikelijke plastic achterkant nog steeds in drie kleuren te zien, met op de achterkant een vierkant patroon. Verder staat op de uitnodiging de aanduiding “F1.8” naast de cameralens. Volgens de geruchten zou de camera zo’n 80 procent meer licht vangen dan de camera van de LG G3, waardoor betere foto’s met minder licht kunnen worden gemaakt. Ook zou gekozen zijn voor 16-megapixel in plaats van 13-megapixel en een 8-megapixel frontcamera.

Wat betreft de specificaties van de G4 blijft er nog veel onduidelijkheid bestaan. De gelekte foto’s tonen een beschrijving van een 5.5 QHD-display en een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, wat specificaties van de LG G3 zijn. Dit is dan ook de reden dat een aantal gadgetsites twijfelen aan de echtheid van de foto’s. Op één van de foto’s is een uitneembare batterij te zien, waardoor het mogelijk is om de accu te vervangen. Ook is een micro-sd kaart te zien; dit betekent dat gebruikers het opslaggeheugen zouden kunnen uitbreiden. Eerder lichtte LG zelf al bewust een tipje van de sluier op, door bekend te maken dat de G4 dankzij verbeterde aanraakgevoeligheid ook zal werken met een vochtig scherm. LG liet al weten te hebben gezorgd voor rijkere kleuren en efficiënter energieverbruik. Op de LG G4 pagina vindt u een overzicht van alle geruchten tot nu toe.

Bron: Tweakers

Meer nieuws over: