‹ Alle nieuwsberichten

Tot en met 30 juni: gratis Office-pakket bij de Microsoft Lumia 640 en 640 XL!

Tot en met 30 juni: gratis Office-pakket bij de Microsoft Lumia 640 en 640 XL!

Bij aanschaf van een Microsoft Lumia 640 of 640 XL krijgt u tijdelijk een gratis Office 365 Personal pakket ter waarde van 69 euro! Met dit pakket kunt u een jaar lang overal aan de slag met uw bestanden. Dankzij OneDrive online opslag kunt u bovendien altijd en overal bij uw bestanden, ook als ze niet op het opslaggeheugen van het apparaat zelf staan.

Een Office 365 Personal pakket bestaat uit Office-applicaties die iedereen gebruikt. Zoals Microsoft Word, PowerPoint en Excel. Hierdoor is deze actie ook voor zakelijke gebruikers een goede keuze. Waar u ook bent, u kunt altijd documenten bekijken, bewerken en opslaan. Daarnaast krijgt u 1 TB aan cloud-opslag met OneDrive, zodat u overal bij uw bestanden kunt en nooit meer iets kunt vergeten. Een ander voordeel van deze online opslagdienst is dat het op een veilige locatie wordt opgeslagen. Tot slot kunt u het Office 365 Personal pakket, naast uw smartphone, ook gebruiken op uw pc, laptop en tablet. Het pakket is één jaar geldig. 

De actie is geldig bij aanschaf van een Microsoft Lumia 640 of Lumia 640 XL (los of met abonnement) in de periode tussen 1 april en 30 juni 2015 gekocht bij Belsimpel.nl. U dient uw Office 365 Personal voor 14 augustus 2015 te activeren.

Met deze vier eenvoudige stappen kunt u Office 365 activeren:

1. Download de ‘Office 365 Gift-app’ in de Windows Phone Store;
2. Na succesvolle validatie wordt u gevraagd uw e-mailadres te bevestigen;
3. U ontvangt een e-mail met daarin verdere instructies over hoe te activeren;
4. Open deze e-mail op het apparaat waarop u Office wilt activeren, en volg de instructies.