‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe flexibele abonnementen bij hollandsnieuwe

Nieuwe flexibele abonnementen bij hollandsnieuwe

hollandsnieuwe komt met een nieuw plan, dat vanaf vandaag beschikbaar is: u heeft meer keuze uit bundels die nóg groter en nóg flexibeler zijn!

Momenteel kunnen klanten van de provider al met veel controle en flexibiliteit over hun tegoed waken. Deze service blijft hollandsnieuwe gewoon behouden. Zo kunnen klanten maandelijks kosteloos hun bundel verhogen óf verlagen, opwaarderen tegen een lager tarief dan het basistarief en gebruik maken van de gouden regel 1 MB = 1 minuut = 1 SMS. Deze gouden regel houdt in dat het niet uit maakt of u nu 1 SMS verstuurt, 1 minuut belt of 1 MB gebruikt, alles komt uit één tegoed! Is uw bundel te groot of te klein, dan kunt u deze gemakkelijk iedere maand aanpassen. 

De bundels bij hollandsnieuwe worden vanaf vandaag weer groter! De provider komt met in totaal acht scherp geprijsde bundels van groot tot klein. De grootste bundel bestaat uit 1800 MB / MIN / SMS en is zeer geschikt wanneer u behoefte heeft aan data only. De kleinste bundel is 150 MIN / SMS en is bedoeld voor klanten die alleen willen bellen en sms-en. Daarnaast is het tarief voor buiten de bundel voor het eerst goedkoper dan het tarief binnen de bundel. Hierbij komt ook dat het tegoed binnen de bundel één maand geldig is en het tegoed buiten de bundel zes maanden. Ideaal dus! 

De nieuwe abonnementen van hollandsnieuwe kunt u gerust combineren met een toestelabonnement. Zo vermijdt u eenmalige kosten voor het toestel of worden deze zelfs volledig vermeden. Bovendien weet u bij een toestelabonnement van hollandsnieuwe precies wat u elke maand voor het toestel betaalt en is het toestel direct van u! 

Meer nieuws over: