‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel.nl: De Honor Holly voor €99,-!

Nu bij Belsimpel.nl: De Honor Holly voor €99,-!

Kan het nog goedkoper? Ja! Belsimpel.nl en Honor slaan de handen ineen en bieden alleen vandaag 8 april 2015 de Honor Holly aan voor €99,-.

Ondanks zijn geringe prijs weet de Honor Holly op veel gebieden grote indruk te maken. Waar veel fabrikanten bezuinigen op het opslaggeheugen heeft Honor de Holly uitgerust met 16GB opslaggeheugen. Dat is voor het gros van de gebruikers genoeg. Heeft u behoefte aan meer? Dankzij het micro-SD slotje kunt u het geheugen nog verder uitbreiden. Om de telefoon rap te laten werken is er een quad-core processor aanwezig. Deze kan snel meerdere taken tegelijkertijd verwerken, zo worden de laadtijden verkort! Verder biedt de Honor Holly een scherpere kijk op het leven dankzij zowel een hoge kwaliteit scherm als een hoge resolutie camera. Het scherm is een 5-inch scherm met een zeer degelijke 1280x720 resolutie.  De camera aan de achterzijde beschikt over maar liefst 8-megapixels. Is het al tijd voor selfie? Geen probleem, de Honor beschikt over een 2-megapixel frontcamera.

En het allermooiste nieuws vandaag, u kunt dit alles verkrijgen voor slechts €99. Een indrukwekkende prestatie, al zeggen we het zelf! En zo als altijd op Belsimpel.nl, vandaag voor 23:30 besteld = morgen in huis.

Koop de Honor Holly als losse telefoon of kies voor gratis toestel in combinatie met een abonnement bij Belsimpel.nl. De Honor Holly is zowel in het zwart als in het wit beschikbaar.

 

Meer nieuws over: