Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

LG G4 werkt ook met vochtig scherm

LG G4 werkt ook met vochtig scherm

In de aanloop van de officiële bekendmaking van de LG G4 eind april, licht LG een klein tipje van de sluier op. Wat zijn de laatste nieuwtjes over het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant?

Zo heeft het bedijf bekend gemaakt dat het scherm van de LG G4 niet alleen dunner wordt dan eerdere smartphones, maar ook dat het scherm nog gevoeliger wordt gemaakt. Dit betekent dat het scherm nog bediend kan worden, wanneer er druppels op het scherm liggen, waar andere smartphones niet meer reageren op uw aanrakingen. U zou dan gewoon het toestel kunnen blijven bedienen, ook als regen ervoor zorgt dat er wat water op het display ligt. Dit komt doordat het scherm de aanraakgevoelige laag niet meer op het beeldscherm heeft, maar deze in het scherm verwerkt is. Over de waterdichtheid van de LG G4 is verder niks bekend. Ook krijgt het scherm een hoger contrast en een beter kleurbereik. Dit moet ervoor zorgen dat beelden nog mooier worden weergegeven.

Een ander nieuwtje dat LG alvast heeft bekendgemaakt betreft de interface. De G4 krijgt een nieuwe interface, namelijk LG UX 4.0. Deze interfacelaag bovenop Android moet zorgen voor een 'gepersonaliseerde gebruikservaring'. Zo kan de telefoon bijvoorbeeld een gebruiker die vaak hardloopt aanraden om te gaan hardlopen wanneer het mooi weer is. Vooralsnog lijkt de LG UX 4.0 alleen op de G4 te verschijnen, maar wellicht komt er later ook een update naar de voorgangers van de LG G4, de LG G3 en LG G2.

Bron: Tweakers

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.