‹ Alle nieuwsberichten

De Honor Holly bij Belsimpel.nl: Exclusieve aanbieding!

De Honor Holly bij Belsimpel.nl: Exclusieve aanbieding!

Op woensdag 8 april zal Belsimpel.nl een speciale actie aankondigen in combinatie met de Honor Holly! Kan jij raden met welke actie de sympathieke webwinkel uit Groningen komt aanzetten? Hou de website in de gaten komende woensdag!

Met de Honor Holly haalt u een fantastisch toestel in huis. Het toestel weet uitstekende prestaties te combineren met een scherp prijskaartje. De telefoon draait op Android 4.4 KitKat en beschikt over een rappe 1.3Ghz quad-core processor. Zo behoort het wachten op uw mobiele telefoon tot de verleden tijd. Met 1GB werkgeheugen weet het toestel ook meerdere taken efficiënt af te handelen, zo is er sprake van een nog betere gebruikerservaring. Bewaar belangrijke momenten van uw dierbaren dankzij de 8-megapixel camera en hou belangrijke herinneringen altijd in de buurt.

De gehele woensdag 8 april zal de Honor Holly met een exclusieve aanbieding te koop zijn, hou de site dus goed in de gaten!

De Honor Holly is als losse telefoon verkrijgbaar of gratis in combinatie met een abonnement bij Belsimpel.nl. De Honor Holly is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

 

Meer nieuws over: