‹ Alle nieuwsberichten

HTC One M9 uit voorraad leverbaar bij Belsimpel.nl

HTC One M9 uit voorraad leverbaar bij Belsimpel.nl

De HTC One M9 is vanaf vandaag uit voorraad leverbaar bij Belsimpel.nl! Bovendien is de geweldige Marshall actie van Belsimpel nog steeds geldig. U krijgt nu tijdelijk gratis een headset van Marshall cadeau bij de One M9 met een 2 jarig Vodafone Red Essential E, Red E, Super E of Red Plus E abonnement!

De HTC M9 heeft net als de M8 een ontzettend mooi design. Dit is vooral te danken aan de aluminium behuizing van het toestel die zorgt voor een luxe uitstraling. De One M9 beschikt over echte high-end specificaties, zoals een vlaggenschip in 2015 hoort te zijn. Aan de achterkant van het toestel zit een verbeterde 20 megapixel camera voor zeer scherpe foto's. Aan de voorkant zit een 4 megapixel Ultrapixel camera voor de meest heldere selfies. Filmen doet de M9 in 4K resolutie en ook deze HTC smartphone is voorzien van BoomSound speakers. De speakers zitten boven en onder het scherm en produceren op deze manier een prachtig en vol geluid. Verder is de HTC One M9 voorzien van een krachtige Snapdragon 810 octa-core processor en 3GB werkgeheugen, hierdoor werkt het toestel razendsnel. Volgens HTC kan de accu het gemakkelijk een dag volhouden dankzij de 2840 mAh batterijcapaciteit.

De specificaties van de HTC One M9 zijn dus om blij van te worden. Belsimpel.nl kan u nóg blijer maken; bij aanschaf van een One M9 met een Vodafone abonnement krijgt u nu tijdelijk de Marshall Major Black headphone cadeau! Deze actie is geldig voor zowel een nieuw abonnement als verlening van uw huidige abonnement bij Vodafone. Het gaat hier om de abonnementen: Vodafone Red Essential E, Red E, Super E of Red Plus E. De headsets van Marshall staan bekend om hun hippe design en goede geluidskwaliteit. Meer informatie over de actie en voorwaarden vindt u hier.

De HTC One M9 is nu met abonnement of als los toestel verkrijgbaar bij Belsimpel.nl. U kunt kiezen uit de kleuren zilver en grijs!

 

Meer nieuws over: