‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Aankondiging LG G4 vermoedelijk op 28 april

Gerucht: Aankondiging LG G4 vermoedelijk op 28 april

Het nieuwe vlaggenschip van LG wordt vermoedelijk gepresenteerd op 28 april. Het gaat hier om de LG G4. Eerder deze maand waren er al foto's verschenen van waarschijnlijk de G4. 

De geruchten zijn gebaseerd op de uitnodiging die LG heeft verstuurd aan de Zuid-Koreaanse pers voor de presentatie van een nieuwe telefoon. Er is een grote kans dat het hier gaat om de LG G4. In Parijs, New York en Londen vinden op 28 april persconferenties plaats. De uitnodiging van LG laat een stukje leer met stiksels zien. Linksonder staat "See The Great, Feel The Great". Zou LG hiermee een hint geven over het eventuele design van zijn nieuwe smartphone?

Er is verder weinig bekend over de LG G4. Wel zijn er eerder geruchten verschenen over het uiterlijk van het toestel. Er zouden een gelekte foto's van het nieuwe vlaggenschip te vinden zijn op het internet. Hierop is te zien dat de telefoon over een curved design beschikt. Dit betekent dat het toestel licht gebogen zal zijn, behalve de voorkant die geheel uit glas bestaat. Vermoedelijk krijgt de LG G4 net als zijn voorganger een 5,5 inch scherm met een Quad HD scherm met een resolutie van 2560x1440 pixels. Verder zal de smartphone waarschijnlijk zijn voorzien van een 15-megapixel camera aan de achterkant en een 7-megapixel frontcamera.

Meer informatie over de LG G4 kunt u hier vinden.

Bron: Tweakers.net

Meer nieuws over: