‹ Alle nieuwsberichten

Nu tijdelijk bij de HTC One M9 een Marshall Headset cadeau!

Nu tijdelijk bij de HTC One M9 een Marshall Headset cadeau!

Belsimpel.nl is onlangs een geweldige actie gestart: u krijgt nu tijdelijk gratis een headset van Marshall cadeau bij de HTC One M9 met een 2 jarig Vodafone Red Essential E, Red E, Super E of Red Plus E abonnement! De headsets van Marshall staan bekend om hun retro design en erg hoge kwaliteit! 

De HTC One M9 is het nieuwe vlaggenschip van HTC. Het toestel heeft een prachtig design: de behuizing is van metaal en de randen zijn rond afgewerkt. Hierdoor ligt de telefoon fijn in de hand en heeft het een stijlvolle uitstraling. Daarnaast beschikt de One M9 over een 20,7 megapixel camera met dual LED-flitsers. De smartphone heeft uitstekende specificaties en is een groot plezier om mee te werken. 

Bij Belsimpel.nl maken ze het nog leuker voor u. Bij aanschaf van het nieuwe high-end toestel van HTC met een Vodafone abonnement krijgt u nu tijdelijk een Major Black headphone van Marshall cadeau! Deze actie geldt voor de Vodafone Red Essential E, Red E, Super E, of Red Plus E abonnementen. Zowel bij een nieuw abonnement als verlenging van uw huidige abonnement bij Vodafone krijgt u deze geweldige headseat cadeau! 

Marshall staat bekend om zijn erg hippe retro designs. De Major Black Headphone heeft een uniek design, zo is de buitenkant van de hoofdband en oorschelpen bedekt met hetzelfde vinyl dat Marshall ook gebruikt voor zijn versterkers. De binnenkant is daarentegen gemaakt van erg zacht kunstleer, en de oorkussens liggen licht op uw oren. De hoofdtelefoon heeft een ingebouwde microfoon en afstandsbediening. Zo kunt u tijdens het muziek luisteren gemakkelijk uw gesprek op nemen als u wordt gebeld. Daarnaast kunt u de hoofdtelefoon eenvoudig opklappen dankzij een scharnier die verbonden is aan de hoofdband. Zo kunt u het gemakkelijk meenemen in uw tas. Verder is de geluidsisolatie werkelijk uitstekend! Zo heeft u tijdens het luisteren weinig last van omgevingsgeluid én, ook belangrijk, de mensen in uw omgeving hebben ook geen last van uw muziek!

De HTC One M9 is nu los of met abonnement verkrijgbaar bij Belsimpel.nl. U kunt kiezen uit de kleuren zilver en grijs!

Meer nieuws over: