‹ Alle nieuwsberichten

Hi wordt KPN!

Hi wordt KPN!

Na bijna twintig jaar zal KPN stoppen met Hi en worden klanten van Hi ondergebracht bij KPN. Hi was altijd als dochterbedrijf van KPN gericht op jongeren.

De provider heeft besloten om het merk Hi te beëindigen vanwege de komst van 4G. Naar eigen zeggen willen steeds meer mensen altijd en overal veel data en 4G-internet ontvangen. Aangezien Hi en KPN beide dezelfde grote databundels aanboden, heeft KPN besloten om het merk Hi niet langer te voeren en alle klanten bij KPN onder te brengen. 

KPN wijzigt het merk Hi officieel per 1 mei 2015. Klanten worden tussen 23 april en 1 juli overgezet naar KPN. Klanten zullen hiervoor niets hoeven doen en ontvangen een sms zodra de overstap is gemaakt. Alle klanten ontvangen dezelfde tarieven bij KPN als ze bij Hi hadden, zowel voor abonnementen als voor prepaid-klanten. Daarbij krijgen ze een maandelijks cadeau van KPN zolang het abonnement loopt. Ook krijgen klanten de extra's die gewone KPN-klanten al kregen: 24/7 gratis klantenservice, een wereldwijde toegang tot 13,5 miljoen Wi-Fi HotSpots voor gratis internet en de toegang tot alle KPN-winkels, waarvan er twee keer zoveel zijn als bij Hi waren. 

Het is nog tot 26 april mogelijk om een abonnement af te sluiten bij Hi, daarna kunt u hiervoor bij KPN terecht. Abonnementen die voor die tijd afgesloten worden, worden ook overgezet naar KPN, tegelijkertijd met de rest van de abonnementen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Hi, of kunt u naar de veelgestelde vragen kijken. 

Meer nieuws over: