‹ Alle nieuwsberichten

Archos 40 Cesium: een budgettelefoon met Windows Phone!

Archos 40 Cesium: een budgettelefoon met Windows Phone!

Archos brengt met de Archos 40 Cesium hun eerste Windows Phone-toestel uit. Het toestel valt meteen op door zijn vele opties en sterke prijs-kwaliteitsverhouding. 

De Archos 40 Cesium is een smartphone met een 4.0 inch beeldscherm, wat betekent dat het toestel een erg handzaam formaat heeft. Ook is de telefoon een dual-sim telefoon, waardoor er twee simkaarten in geplaatst kunnen worden. Zo kunt u uw zakelijke nummer en uw privénummer tegelijk gebruiken, zonder dat hiervoor twee telefoons nodig zijn. Doordat er door Archos verschillende kleuren backcovers geleverd worden, is het toestel helemaal naar uw eigen smaak aan te passen. Maar het verwisselbare uiterlijk is niet het enige dat de 40 Cesium zo bijzonder maakt.

Naast de kleurige backcovers is de Archos 40 Cesium voorzien van de laatste versie van Windows Phone, namelijk versie 8.1. Net als andere Windows Phone-toestellen is de smartphone dan ook uitgerust met handige apps als Word, Excel en Powerpoint van Microsoft Office. Zo kunt u uw bestanden niet alleen lezen, maar ook bewerken op uw telefoon. Ook heeft het toestel een efficiënte 1,2 GHz quad-core processor, die u in deze prijsklasse niet vaak zult zien. Hiermee kunt u dus moeiteloos multitasken en worden zware taken over de verschillende kernen verdeeld. Zo blijft het toestel snel reageren en wordt de accu gespaard, waardoor u langer dan ooit tevoren over het internet kunt surfen. De Archos 40 Cesium is al verkrijgbaar als los toestel, of gratis in combinatie met een abonnement.