‹ Alle nieuwsberichten

Huawei Ascend P8 teaser bevestigt beter scherm en camera

Huawei Ascend P8 teaser bevestigt beter scherm en camera

Een officiële teaser, afkomstig van Huawei, bevestigt dat de Huawei Ascend P8 een beter scherm en camera krijgt. De opvolger van de Huawei Ascend P7 zal tijdens een wereldwijde persconferentie op 15 april in Londen gepresenteerd worden.

Huawei is zelf begonnen met het vrijgeven van foto’s die verwijzen naar de Ascend P8. Op de afbeeldingen worden er hints gegeven dat het nieuwe toptoestel een betere camera, scherm en batterij zal gaan krijgen. Vermoedelijk zal de telefoon qua design op de Huawei Ascend P7 en P6 gaan lijken. Waarschijnlijk moeten de updates ervoor zorgen dat Huawei P8 bijvoorbeeld over een verbeterde 13-megapixel camera gaat beschikken. Daarnaast zou het scherm 5.2 inch groot worden en Full HD 1080p schermresolutie krijgen. De Gorila Glass 4 techniek moet ervoor zorgen dat het display krasvrij blijft. Ook de batterijduur van de P8 zou flink verbeterd worden ten opzichte van de vorige modellen. Op 15 april zal een officieel persevenement van Huawei plaatsvinden, op deze dag zal de Huawei P8 geïntroduceerd worden.

Houd Belsimpel.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van bijvoorbeeld alle Huawei Ascend P8 prijzen, specificaties en foto’s.

Bron: GSMArena

Meer nieuws over: