‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Foto's van LG G4 online gezet

Gerucht: Foto's van LG G4 online gezet

Er zijn afbeeldingen van het nieuwe vlaggenschip van LG verschenen, de LG G4. Als we de foto's mogen geloven krijgt het toestel net als de LG Flex een gebogen design. 

De foto's van de vermoedelijke opvolger van de LG G3 zijn online gezet door de Franse site Nowhereelse.fr. Wel benadrukt deze site dat het nog vroege foto's zijn en het uiteindelijke ontwerp kan afwijken. De LG G4 heeft een ander model dan zijn voorganger, namelijk een curved design. De achterkant van het toestel lijkt voornamelijk gebogen in tegenstelling tot het scherm aan de voorkant, dat geheel uit glas zal bestaan. Het zal gaan om een beeldscherm in Quad-HD kwaliteit met een resolutie van 2560x1440 pixels! De afmetingen van de smartphone zouden volgens bronnen 148,9 x 76,5 x 9,9 millimeter worden. Zoals op de foto's is te zien krijgt de LG G4 waarschijnlijk een erg strak ontwerp. Opvallend is dat aan beide kanten van het toestel de camera prominent aanwezig is. Vermoedelijk wil LG hier de aandacht op vestigen, het toestel zou namelijk een 16- of 20-megapixel camera krijgen met een verbeterde optische beeldstabilisatie. Bewegende foto's worden hierdoor zoveel mogelijk voorkomen. 

Ook gaat het gerucht dat LG een nieuwe styluspen speciaal voor de LG G4 zou ontwikkelen. Op deze G-Pen zal waarschijnlijk opslagruimte aanwezig zijn, zodat u altijd en overal extra data mee kan nemen. Bovendien zou het mogelijk zijn om draadloos informatie van uw telefoon naar de pen over te zetten en andersom. De LG G4 zal waarschijnlijk een Snapdragon 810-processor krijgen. Over de verdere specificaties van de LG G4 is nog onduidelijkheid, maar dat het toestel van high-end specificaties is voorzien kan zonder twijfel worden gezegd. 

Volgens geruchten zal de LG G4 rond eind April in Nederland verkrijgbaar zijn. Meer informatie over de LG G4 vindt kunt u hier vinden. 

Bron: Tweakers

Afbeelding LG G4

Meer nieuws over: