‹ Alle nieuwsberichten

Tot en met 30 april: 50 euro cashback bij de Huawei Ascend P7

Tot en met 30 april: 50 euro cashback bij de Huawei Ascend P7

In de periode van 1 maart tot en met 30 april loopt er bij Belsimpel.nl een interessante cashback actie voor de Huawei Ascend P7. Deze smartphone met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding is niet zomaar uitgeroepen tot smartphone van het jaar 2014. Lees snel verder voor meer informatie over de Huawei Ascend P7 en de cashbackactie!

De Huawei P7 is op meerdere vlakken een opvallende smartphone. Wat meteen in het oog springt is het zeer dunne design van slechts 6.5 mm met de afgeronde onderkant. Deze is geïnspireerd op de vorm van een waterdruppel en geeft de telefoon in combinatie met de glazen achterkant een echte premium uitstraling. Het 5-inch Full HD-touchscreen met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels zorgt ervoor dat alles op het scherm er prachtig uit ziet. Vanbinnen is de Huawei P7 uitgerust met een snelle 1.8-GHz quad-core processor, die ideaal is voor multitasken. Aan de achterkant bevindt zich een 13-megapixel camera met flitser en autofocus. Daarbij zijn er speciale opties, waardoor de camera ook bij weinig licht goede foto’s blijft maken, zoals de Sony BSI sensor. Verder zijn er vele bewerkingen en filters mogelijk. De frontcamera heeft maar liefst 8-megapixel en kan onder andere gebruikt worden voor panoramaselfies en videobellen. Deze Huawei draait op Android Kitkat 4.4 en de batterijduur met een capaciteit van maar liefst 2500 mAh kan verlengd worden door de Ultra Power Saving Modus in te schakelen. Voor het verzenden en ontvangen van bestanden kunt u gebruik maken van het snelle 4G netwerk of natuurlijk van Wi-Fi, Bluetooth of NFC.

De cashbackactie verloopt via Huawei zelf en er gelden een aantal voorwaarden. Allereerst dient de Huawei P7 aangeschaft te zijn in de periode van 1 maart tot en met 30 april 2015. De cashback kan na ontvangst van het product aangevraagd worden via de actiewebsite. Na de registratie ontvangt u van Huawei een bevestigingsmail met een registratienummer. Vervolgens kunt u met behulp van dit registratienummer, uw aankoopbewijs en het IMEI-nummer op de doos de cashback aanvragen. Dit kan in de vorm van foto’s van uw aankoopbon en IMEI-nummer tot en met 15 mei 2015. Na het indienen van de documenten streeft Huawei ernaar om de cashback binnen vier weken te verzilveren. Daarbij wordt u op de hoogte gehouden via e-mail. Deze actie is bedoeld voor personen van 18 jaar of ouder.

Koop de Huawei P7 nu in het zwart of wit bij Belsimpel.nl en claim uw cashback! Deze actie geldt zowel bij de aanschaf van een los toestel, als in combinatie met een abonnement.

Huawei Ascend P7 Black CashbackHuawei Ascend P7 BackHuawei Ascend P7 Side