Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus
Dinsdag 03 februari 2009, 16:35:27

 Blackberry-concurrent

Naar verwachting zal HTC op korte termijn met een smartphone in Blackberry-design komen. Recent doken al beelden op van de HTC Cedar, zoals het toestel zal gaan heten, maar ditmaal wist het blog WMPoweruser.com beslag te leggen op nog meer details door handig gebruik te maken van Bluetooth.org.

Bluetooth Certificering

Bij alle nieuwe toestellen die op de markt komen, moeten de Bluetooth-onderdelen gecertificeerd worden. Op deze manier kan zeker gesteld worden dat het toestel probleemloos zal werken met handsfreekits en headsets. De details hiervan worden gepubliceerd op Bluetooth.org. Recent was daar een bericht te zien over de HTC Cedar, waarin vermeld wordt dat het toestel voorzien is van Bluetooth 2.0 en Enhanced Data Rate (EDR).

Verdere details, zoals bijvoorbeeld over processor, display of accu worden op de Bluetooth-site helaas niet vermeld. Wel is dit de eerste bevestiging dat HTC het toestel daadwerkelijk ontwikkeld heeft.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl