‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel.nl: Win een Honor Holly!

Nu bij Belsimpel.nl: Win een Honor Holly!

Belsimpel.nl is onlangs een speciale actie gestart: Win een Honor Holly! De webwinkel uit Groningen geeft deze week twee Honor Holly smartphones weg! Wat moet u doen? Lees snel verder voor meer informatie over de Honor Holly. 

Met een paar klikken op uw muisknop maakt u al kans op één van de Honor Holly smartphones. Like de Facebookpagina van Belsimpel.nl en deel het bericht van de Honor Holly winactie. De winnaars van de speciale winactie worden 2 maart bekend gemaakt op de facebookpagina van Belsimpel.
Daarnaast is de Honor Holly de hele maand exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel.nl! En dat is niet alles, dankzij de Honor Pricehacker actie is het toestel nu tijdelijk slechts €99,99! Wees er snel bij, want de actie is nog geldig t/m 27 februari. Heeft u de Honor Holly voor 23 februari besteld voor een hoger bedrag? Geen paniek! Het verschil krijgt u terug gestort. 

De Honor Holly is de derde smartphone die Honor op de markt brengt, ook dit toestel is kwalitatief zeer goed voor een scherpe prijs. De Honor Holly is een dual sim smartphone, dit houdt in dat u twee simkaarten tegelijk in één toestel kan gebruiken. Daarnaast is het toestel voorzien van een 5.0 inch beeldscherm met een hoge HD resolutie. De Honor Holly draait op Android 4.4 Kitkat en beschikt over een snelle 1,3 GHz processor. Hierdoor lopen applicaties vloeiend in elkaar over en wordt multitasken een extra groot plezier. Tot slot kunnen bijzondere momenten worden vastgelegd met de 8 megapixel camera aan de achterzijde of de 2 megapixel camera aan de voorzijde van het toestel. 

De Honor Holly is nu de hele maand exclusief verkijgbaar bij Belsimpel.nl in de kleuren zwart en wit. Bij hollandsnieuwe heeft u de Honor Holly al voor slechts €9,- per maand!