‹ Alle nieuwsberichten

Budgettopper Honor Holly binnenkort exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel.nl

Budgettopper Honor Holly binnenkort exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel.nl

Honor, het dochterbedrijf van Huawei, is onlangs weer met een nieuw toestel op de markt gekomen: de Honor Holly. Deze budgettopper is binnenkort exclusief te bestellen bij Belsimpel.nl. Daarnaast kunt u als klant de macht in handen nemen om de prijs van de nieuwe Honor Holly smartphone te laten dalen dankzij de Honor Pricehacker. 

De Honor Holly is de derde smartphone van Huawei's dochterbedrijf Honor. Opnieuw richt het bedrijf zich op de budgetmarkt en komt met een toestel met goede specificaties voor een scherpe prijs, die vanaf vandaag exclusief bestelbaar is bij Belsimpel.nl.  De Holly heeft een strak design met een schermgrootte van 5,0 inch waarop u de beelden haarscherp kunt zien dankzij de HD-resolutie. Multitasken is ideaal dankzij de snelle quad core 1,3 GHz high-speed processor en Android 4.4 Kitkat. Het toestel wordt nóg gebruiksvriendelijker doordat u gebruik kunt maken van twee simkaarten tegelijk. Dit is erg voordelig voor uw portemonnee en broekzak, want u loopt niet meer met twee telefoons voor privé en werk. De Honor-telefoon beschikt over een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant waarmee u de leukste foto's kunt maken! 

Sinds 6 Februari 2015 is Honor met een speciale actie gestart: help mee de prijs van de Honor Holly te laten dalen! De actie werkt als volgt, u hoeft zich alleen aan te melden bij Honor via Facebook, Twitter of e-mail. Het is niet verplicht om een toestel te kopen, door simpelweg contact te maken met Honor kunt u al een handje helpen om te prijs omlaag te brengen. Vandaag de dag is de prijs  €129,99  al bereikt, de volgende mijlpaal is €119,99. Hoe ver zal de prijs nog dalen? De actie is nog geldig t/m 23 februari, dus wees er snel bij! Heeft u bij Belsimpel.nl vóór 23 februari de Honor Holly besteld en een te hoog bedrag betaald? Geen paniek, het verschil krijgt u terug gestort. 

De Honor Holly is binnenkort verkijgbaar bij Belsimpel.nl in de kleuren zwart en wit. Bij hollandsnieuwe bent u voor maar €9,- per maand al de trotse eigenaar van deze budget smartphone! Bestellen kan uiteraard per direct en kan in maart alleen op Belsimpel.nl!